Ahojte baby
chcem sa opytat strasne ma vecer vzdy začne boliet hlava a chcem sa len opytat bravali ste lieky proti bolesti len je problem mame doma take že flektor ibalgin novalgin mig-400 t
A som v 4tt takže neviem bojim sa tých liekov
Dakujem vam za rady ❤️
Mozes lieky na baze Paracetamolu (Paralen). Ibuprofen (Ibalgin, Novalgin) vhodny nie je.
@rbebe34 tak mňa bolela hlava keď som prestala z kávou. Ze však som tehu a ta nieje zdravá. Ale keď po páru dňoch hlava strasne bolela dala som si kávu a do pol h bolo po bolesti. A to som si tiež asi 2 krát dala len paralen iba ten sa môže. Skús. Ak si pijavala kávu a zrazu prestala isto to je stoho.
No a mne moja gynekologička povedala, že si kľudne môžem jeden Ibalgin dať od bolesti, že sa nič nestane, pretože keby som vedela aké svinstvo a chémiu obsahujú potraviny, to by som ani nemohla jesť.
Na bolesť zubov pomáha alpa mne pomohlo aj na bolesťi hlavy
Od bolesti len paralen. Jednorazovo môžeš užiť aj hore uvedené ale v prvom trimestri by som sa tomu vyhla a určite nie každý večer. Meraj si tlak, mňa bolievala hlava a nakoniec mi z krvy zistili zle nejaké prietoky ze mam zvýšené riziko preeklampsie beriem aspirin protect 100 skoro cele tehotenstvo. Veľa zdravia
@rbebe34 a zo zubami smer zubar, treba opraviť, prestanú bolieť 🙂
Ahojte , som v 37 tt , a začínam kašľať aj trošku zvýšená teplota ,, ak náhodou niekto vie poradiť aký liek si môžem zobrať ,, keď že je večer a už sa nikde nedovolám ,, ďakujem
@rbebe34 magnezko, voda, čerstvý vzduch a mne pomáhala aj tigria masť na spanky. Bolesti hlavy bývajú aj tehotenským priznakom. Lieky by som si nedávala. Max paralen v prípade nutnosti.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Do 12 tyzdne by som sa hore uvedenym vyhla, treba skusit odsledovat pitny rezim, mentol, levandula olej na spanky, a ak je to naozaj extrem, tak paralen alebo konzultovat s lekarom