Ahojte je tu prosím nejaká lekárnička? Pred cca rokom som bola tehotná a mala som veľké nevoľnosti doktor mi dal capiky Torecan a nechal ma doma keďže som bola doma tak som tie lieky neuzivala a z nevolnostou sa popasovala... No čert nechcel som znova v tom a zas mi je veľmi zle keďže mam doma 10 mesačne dieťa s nevoľnosťou je to ťažko... Tak som sa rozhodla si tieto lieky dat teraz... Lenže v letáku je napísané že počas kojenie a tehotenstva sa nemôžu užívať. Takže moja otázka je môžem si to dat alebo nie?
@orsi_h ďakujem krásne zazvorove lízatko vôbec prvé tehotenstvo mi veľmi dobre robila Pepsi no žiaľ teraz nezaberá...
ja som mala tiez ine "riesenia" obe tehotenstva, treba skusat 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja som lekarnicka a ano, bezne davaju torecan v prvom trimestri, ked je najhorsie.. urcite si ho nedavaj kazdy den, len ked je najhorsie a skus odpozorovat,co ti robi dobre, cola ci fanta po duskoch, pripadne zazvorove lizatka, zazzvorovy caj, male sladke keksiky, vsetkym nam vyhovuju ine "finty"