Liek Avamys v tehotenstve

mirka3211
25. máj 2021

Ahojte, najde sa tu zienka, ktora brala avamys v tehotenstve a všetko v poriadku s baby?
Som po operacii nosa, kedze sa mi po operacii nepodarilo rozdychat jednu dierku, len za pomoci kvapiek do nosa, tak som dostala od ORL avamys, na tri tyzdne a ked sa neupravi, spravi mi to laserom v lokalke... lenze 4 dni po tom avamyse som zistila, ze som tehotna a avamys som teda na radu toho isteho ORL vysadila s tym, ze dalej len morska voda a bla bla bla... stale sa mi zle dycha, kvapkam si detske kvapky na noc, cez den podla potreby, ale tak max 3x denne, ani to nie kolkokrat, proste ked som hotova, tak si kvapnem... to som este medzicasom zchytala evidentne tehotensku nadchu, takze uz ani druhu dierku bez kvapiek nedavam...
ORL mi povedal, ze ten avamys mozem velmi opatrne (tak 2x do tyzdna), ale az od II.trimestra...
Viem, ze ani kvapky do nosa nie su idealne a teda uvazujem, ci nebude lepsie to skoncovat s kvapkami a skúsiť predsa ten avamys, ktory ked mi zabere, mohla by som mat pokoj, na druhej strane je to kortikoid, co uz len to slovo znie strasne...
Alebo poradte, co si mam pytat, nech mi napise, pripadne ak ste niektora mala nejaky mini zakrok v lokalke pocas tehu, ako ste to zvladli... mna uz nebavi lapat po dychu kazdu chvilu... buduci tyzden mam kontrolu na ORL...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre