Liečba trojklanného nervu v tehotenstve

22. júl 2022

Mamicky, ktore ste mali v tehu, zapal trojklanneho nervu, aku liecbu vam nasadili? Len paralen? Malo ochorenie nejaky vplyv na plod?

lrnka
22. júl 2022

Ja som mala stástie, ze som počas tehu prestala mat uplne bolesti to bol pre mna raj no mesiac asi po porode to prišlo také boelsti, ze dovi.Doktor mi povedal, že sú také ktoré majú boelsti aj počas a tie ktoré počas tehu nemajú ze dieťa robí imunitu som rada ze som patrila do druhej skupiny ale v ktorom si týždni lebo do takého 10tt ma ešte bolelo a s liekmi ti neporadím

lindush55
16. mar 2023

Ahojte, tu je moja skúsenosť.
Po zubarskom zakroku som skončil bez zubu, a z podrazdením nervon. Po tom co som od bolesti prosila aby zub vytrhli, ulava neprisla. Silne bolesti s vyzarovanim do pol tváre som riešila z opakovaním návštevami u zubara. Po 2 mesiacoch ma zubarka uistovsla, aby som bola trpezlivá ze sa to napraví samé. No ja som bola na prašky. Po polroku sa nerv upokojil natoľko ze som zvládla pobolievanie bez liekov. Prilo leto, a klimatizacia mi zobudila bolesi natolko ze som isla obvodnej, otial na orl, neurologa a zubara. Zaver bol ze je to trojklanny nerv na ktorom mam zjazvenie ktore vyšiel signal do mozgu že je tam nejaký problém = bolesť.
Dostala som liedzu od neurologa na 3 mesiace, a konecne bolo lepšie. Popri tom som si nasla lubovnikovy olej,ktorým si natieram tvár, a nahrievam sa Uv lampou. Davam si velky pozor na prievam a prechladnutie.
Aktulane som tehotná v 8tt, a moje problémy sa vrátili. A to je rok a pol od vytrhnutia zubu! Modlim sa a verim ze to raz bude take ako predtí.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre