Leukocyty v moči v 29. týždni

maggie3310
23. jan 2023

Ahojte zienky,

mala som teraz problemy s mocakmi pred cca 3 tyzdnami som douzivala Zinnat. Minuly tyzden mi brali cievkovy moc, vraj bol uplne negat. Teraz ma od vcera zas boli mechur a vkuse sa mi chce cikat a na testovacom papieriku vychadzaju leukocyty. Mohlo sa mi to tam tak rychlo zas "rozmnozit"? Uz som uplne zufala vkuse kolotoc. Uz mi je trapne volat mojmu gyndovi len dnes rano mi pisal ze vysledky su negat. Mozu byt tie leukocyty z toho ze ma vcera v aute ponatriasalo? Prosim poradte.

hygienka
23. jan 2023

@maggie3310 nie, leukocyty určite nie sú z toho , že ťa ponatriasalo auto. Zajtra volaj na gyndu, treba skontrolovať moč

maggie3310
autor
23. jan 2023

@hygienka aj napriek tomu ze v stredu bol uplne ok?

anavixy
23. jan 2023

Minuly tyzden a dnes nie je az tak rychlo, samozrejme, ze mozes mat teraz zvysene leukocyty. Tie sa mimochodom v moci nemnozia, su to biele krvinky a ani ich nevytrasies v aute 😃 pred domacim odberom si sa umyla mydlom a odobrala si stredny prud mocu?

maggie3310
autor
23. jan 2023

@anavixy myslela som bakterie rozmnozit a mydlom sa neumyvam iba vodou ale ano...😔 dakujem

anavixy
23. jan 2023

@maggie3310 to je v poriadku, ale odber mocu je vynimocna situacia, obzvlast ked sa robi kultivacia a moc ma byt sterilny (co nie je pri vysetreni papierikom, ale aj tie vysledky mozu byt skreslene)… keby si nemala realne problem, tak by to nevadilo, ak vsak mas aj pocit, ze nie si ok, tak zrejme nie si dost preliecena. Kazdopadne papierikovy test je orientacny, treba vysetrit v labaku.

maggie3310
autor
23. jan 2023

@anavixy Dakujem ja som momentalne mimo svoje mesto urobia mi to aj na gyn pohotovosti?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre