Ahojte, este vlastne ani neviem ci som tehotna. Ale meska mi to uz siesty den. Predtym som mala od cca 1. mája dlhsie akoby spinenie ktore trvalo tak dlho ako obyc menzes len som to mala strasne slabunke a v obdobi ak mi aplikacia dobre ukazuje ovulacie. Tak som to pripisala ovulacnemu spineniu. A teraz mi menzes neprisiel. Test negativny. - dalsie dieta uz naozaj nechcem.
Na webe som citala ze na Slovensku je legalne ukoncit tehotenstvo do 12tt bez udania dovodu. Je to pravda?
Zajtra volam svojej gynekologicke. Ale berie iba na objednavky, a som zvedava ci sa dovolam, kedy ma objedna.
Dakujem.
Mešká ti to šiesty deň , test máš negatívny a ty rozmýšľaš nad ukončením tehotenstva 😂😂😂
Legálne tehotenstvo do konkrétneho týždňa ukončiť môžeš🙂
Ano, do 12. tyzdna mozes. Doktor ti vypise papiere, zaplatis poplatok a v kratkej narkoze ti spravia kyretaz.
@simona1998 ano rozmyslam. Lebo ta moznost tam pre mna bohuzial je. Ale neviem to na 100%.
@andrea_82 dakujem. Nebola som si ista ci je to naozaj pravda.
Nemyslím si , že tam je , ale najlepšie ti povie doktorka 😊
@simona1998 hadam budes mat pravdu. Dovtedy som mala vsetko ok. A mam dve deti a meskajucim menzesom som zistila ze ich cakam. Tak preto som nervozna. Ďakujem za odpoved
Ja si tiež nemyslím, že budeš tehotná. Ale tak uvidíš čo ti povie doktor. Kúp si ešte 10kový tehotenský test a sprav si z prvého ranného moču. A áno, je to pravda... do 12tt môžeš ísť na interrupciu, nikto dôvody riešiť nebude. Po 12tt iba zo zdravotných dôvodov.
Sprav si zajtra test a nie tu už katastrofické scenáre vymýšľať.
zopakovala si si test dnes rano z ranneho moca?
@cookie29 planujem zajtra rano.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ps: s muzom pouzivame len kondom