Ahojte ako ste snimi počas tehotenstva bojovali? Som v 3tom mesiaci a už som ich mala 4ty krát,🤦♀️mala som už stvoro liekov od spodu od gyn a stále sa to vracia😒nemávam ani styk koli tomu, dám si trosku sladké a hneď to znova prepukne 😒🤦♀️
@gastanka123 ďakujem za info na toho streptokoka si dostala aj antibiotika? No mne gyn odporučil ten cukor úplne vylúčiť.
Skús dlhodobo používať vitagyn C
@jessi06 No to sa zisťuje v 36. tt a potom Ti musia podať pred pôrodom infuzne antibiotiká. Ak to náhodou nestihnú, dávajú myslím aj bábätku. Ale to presne neviem. Malo byt to byť do dvoch hodín pred pôrodom.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@jessi06 Ahoj 🙂 ja som v prvom tehotenstve mala celý čas mykozy, dodržiavala som aj prísnu diétu a aj tak nepomáhalo. Pomohlo až porodiť. Ale to bolo v kombinácii so streptokokom ako som na konci zistila. V druhom tehotenstve to bolo o moc lepšie, a teraz v treťom zase viac. Ale po pôrode to ozaj prešlo. Za to môžu hormóny. A ozaj, gynekologicka mi poradila lokálne probiotiká Gynophillus. Držím palce 🙂