Kvasinky v tehotenstve

jessi06
15. nov 2023

Ahojte ako ste sa chránili proti týmto nepríjemnym spoločnikom? V tehotenstve. Ja som v 7 týždni a už to mám 2 hy krát 🤦‍♀️

helen_167
15. nov 2023

@jessi06 vylucit sladke jedla, napoje, sladkosti

aliaray1
15. nov 2023

@jessi06 ahoj, mne velmi pomaha Epigen gel a aj spray. Ked som to mala v tehotenstve, vyriesili to 3 tablety macmiror co mi predpisal gyn.

jessi06
autor
15. nov 2023

@helen_167 to bude trosku ťažšie keď su tie chute všelijaké 🤦‍♀️

jessi06
autor
15. nov 2023

@aliaray1 mne dal candisan tablety a candibene krém a gynoflor.

jessi06
autor
15. nov 2023

@aliaray1 gél používame aj mi lubrigacny na vodnej báze no aj tak predtým som to takto často nemala.

cookie29
15. nov 2023

@jessi06 dobre ale snad mas volu a nenechas sa ovladat hormonmi 😉 V tehu je vela zmien a teda bohuzial, caste su kvasinky, vodnaty vytok, ci na konci uniky mocu ak sa dietatku rozhodne tlacit na mechur. Nie je to glamour ale bez slipiek to casto nedas a tie casto este zhorsuju nachylnost na kvasinky.

ivkav5
15. nov 2023

@jessi06 ako radia baby vyššie, zmeniť stravu…si ešte len 7tt, takže na chuťky to nezvaľujme😅😅 čo budeš robiť o pár mesiacov😅 Vynechaj sladké, všetok cukor zo stravy…určite to prejde 🙂 a taktiež si dajte trochu pauzu od styku…dr. si to nespomínala?

jessi06
autor
15. nov 2023

@ivkav5 samozrejme hneď keď sa mi to objavilo tak som to išla riešiť a povedal ze je to v tehotenstve normálne ze sa to stále vracia.

jessi06
autor
15. nov 2023

@ivkav5 tak chute mám rôzne aj sladké zo slanym👌😁

ivkav5
15. nov 2023

@jessi06 noo veď práve 🙈 je to bežné a môže to byť spôsobené buď horšou stravou alebo zmenou hormónov, alebo kombináciou oboch😅 fakt skús na chvíľu upraviť stravu, stojí ti to určite za to 🙂 a uvidíš či pociťuješ zmenu…držim palce

jessi06
autor
15. nov 2023

@ivkav5 ďakujem skúsim.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre