Kvasinky v tehotenstve

erika10051
27. nov 2015

Ahojte, chcela by som sa poradiť. Som v 25.tt a moja gynek. mi brala približne pred 3 týždňami výteri. Vo výsledkoch mi potvrdili Gardanella vagnalis a moja genek. mi povedala že to môžeme liečiť až po pôrode. Výtok som mala biely nezapáchujci až pred pár dňami ma začalo trápiť svrbenie a dosť silné. Čítala som že takto sa prejavujú kvasinky, ale keďže mi to vo výsledkoch nevyšlo,tak predpokladám že som to musela dostať ešte len teraz niekedy. Na najbližšiu poradňu mám ísť až o 2 týždne. Myslíte,že to počká až dovtedy alebo mám ísť račej na pohotovosť už skôr? Ďakujem za odpoveď.

anega79
27. nov 2015

radsej chod svojej gynekologicke, mne predpisal dr. gynazol a potom to preslo. darmo sa budes dlhsie trapit, ak to nebudes hned riesit

marcela305
27. nov 2015

@erika10051 necakaj vobec v tehotestve sa podobne zapaly a kvasinky musia hned riesit doktorka gynekologicka by ti mala dat lieky alebo mast ktora sa zavadza do posvy a budes mat o tri dni pokoj 🙂 v tehotestve je toho dost a nie este sa zozeriat kvasinkami

zlaticko118
27. nov 2015

Chod k lekarke, tiez som mala pred nedavnom kvasinky tusim to bol 19tt a dostala som tusim tiez gynazol a potom dodatocne este tablety lebo aj nejake bakterie som mala :-/

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre