Kvasinky v 33 týždni tehotenstva

mimuska123_
6. mar 2012

asi od polovice tehotenstva mam neustale sa vracajuce kvasinky, uz mi aj doktorka dala vsetk mozne na vyliecenie ale vobec nepomaha, aktualne som v 33tt....co by take pomohlo? momentalne mam dafnegin

22beba
6. mar 2012

@mimuska123_ ahoj ja som sice len v 24 tt ale tiez sa mi to stale vracia už som zufala .... :/ može to byť hocičím spôsobene.... doktorka mi povedala až sa nesprchujem v horucej vode nejem sladke a plno veci .... spodne pradlo vyhadzujem a kupujem stale nove ....a okrem toho nemožem mat ani sex .... bábatku sa ževraj nič nestane že je dobre chranene... moc som ti nepomohla ale drž sa nech sa ti dari 🙂

sisaha
6. mar 2012

@mimuska123_ to co mas ty, to mi moja byvala gyn. predpisovala stale, potom ked som zmenila doktorku, tak mi dala nieco ine, ale neviem si spomenut co to bolo...ale boli to vag. tablety.. Tam mi stacili tusim dve a bola som bez problemov..

evickapooh
6. mar 2012

ano ako to pise 22beba-nejest sladke,ani pecivo z bielej muky,nepouzivat avivaz a nohavicky prat na 60,nosit nohavicky z bavlny ziadne umele vlano,brat probiotika ako dophilus- dlhodobo,nepouzivat vonave sprchove gely ale nieco na intimnu hygienu najlepsie s obsahom mliecnej kyseliny,ked nemas od lekara nariadeny liek ci cipky tak odporucam pouzivat cipky s obsahom probiotik ako Gynophilus alebo podobne. ,inac dafnegin je velmi dobry.mne vzdy pomohlo,ale len kratkodobo,,,,o babo sa neboj tam tam sa nedostanu kvasinky....prajem ti skore zlepsenie....

tina7729
6. mar 2012

ja som zacala mat tiez s tym problem,a neviem sa toho zbavit ☹ mala som nedavno myslim gynofor ci ako sa to nazyva a nezabral a predtym zabral,teraz mi dala fluomizin 6tbl som zvedava ci zaberu. a este som si robievala vzplachy z rosalginom,dobra vec

nezabuddka
7. mar 2012

ahojte holky, ja mam s tym tiez problem....lekar mi do kopy nic nepovedal, ale co som si pozhanala na nete tak napisem ......skuste mozno nieco z toho vam pomoze. Pravidelna hygiena, spodne pradlo prezehlit, obmedzit ako sa da sladke (neviem ako moc, ale ja jem ovocie a zeleninu inak nic nesladim a snazim sa obmedzit biele pecivo), kazdy den aspon strucik cesnaku, probiotika (odporucaju kmene Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus plantarum), dolezita je aj pravidelna stolica a nasledna hygiena, dodrziavat pitny rezim (min 2l denne). pohlavny styk najlepsie s kondomom (prenasacom je aj chlap), nenosit tesne oblecennie...............no skusam to dodrziaat uvidim kolko vydrzim bez liekov, pred tehu som s tym problemy nikdy nemala a te lieky aj tak posobia len lokalne takze po chvili sa mi vsetko vracia............drzim nam palceky papa

danu
7. mar 2012

@mimuska123_ opytaj sa v teme na ktoru ti dala link grettka

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre