Ahojte kočky,chcem sa opýtať som v 24 týždni a dnes som si našla na toaletnom papieri malú kvapku krvi ,stalo sa mi to len raz a tá kvapka bola skôr taká slabšia do ružová nebola úplne krvavo červená,nemam žiadne bolesti a poradňu mám cca o 2 týždne tak sa chcem opýtať či to je niečo vážne alebo to je normalne....mam sa báť?dosť ma to vystrašilo..
Suhlasim s predoslym prispevkom. Bez na pohotovost. Krv v 24tt je velmi skoro
Zas ju nestraste hned. Ja som si tiez nasla a zistila som, ze mam len ranku nejaku. Niekomu sa aj tam spravi vyrazka a ked praskne, moze byt aj krv. Je to urcite z posvy?
@gdalka Asi,ja neviem... ale to bolo fakt len maličké a skôr také do ružová tale bleducke ,kedysi si sa mi to už raz stalo to bolo ešte keď som nebola tehotná a vtedy to nebolo nič vážne...tak som chcela.vediet či máte stým niektorá skúsenosť... dotetar som mala všetko v pohode aj výsledky aj keď má každu poradňu pozerá zo spodu a tu som mala pred tromi týždňami...a nemám.ziadne bolesti nič...mojej kamarátke sa to stalo tiež nedávno a gyn.jej povedala že to nieje nič že sa nemá.zbytocne stresovať tak som chcela vedieť váš nazor
Presne pred 5 rokmi som potratila v 24tt+3 svoje dvojicky. Zacalo to malinkatym flacikom na gatkach. Nieriesila som... po 12 hodinach zas. To uz som bola v strese. Presne po 24 hodinach som zial porodila predcasne a deticky neprezili. Doteraz si vycitam ze som nesla lekarovi hned. Ze som si vec zlahcovala, ze som im zrejme ja odoprela moznost prist na tento svet😢
Tym som chcela povedat - CHOD NA POHOTOVOST. radsej 100x zbytocne ako 1x neskoro!
Ja mám tiež zlú skúsenosť , ja som mala tiež a rodila som mŕtvu dcérku v 27 tt . Tak radšej pohotovosť . Ja som pri mojom ďalšom tehotenstve chodila na pohotovosť skoro kazdy týždeň kvôli krvácaniu .
@3dominika3 ja so mala tak tiez,stresovana na pohotovosti, tam ma poslali lezat, ale nic to nebolo. primar skonstatoval, ze je to ok, ze mi zrejme mohla len prasknut cievka.
keby sa to zopakovalo, tak by som sla na pohotovost. ale neboj, zbytocne nestresuj.
@3dominika3 pokial to bolo z posvy, alebo si nie si ista tak radsej naozaj bez.
Namiesto pisania tu na konikovi by si mala ist rychlo radsej na pohotovost,a nie tu si pisat ci mas ist alebo nemas,alebo co to je,mi mamicky nevieme co to je,su tu sice rozne nazory ,ja sa nebudem k tomu vyjadrovat preco mas kvapku krvi na toaletaku,pretoze nemozem vediet co to je,nie som lekar gynekolog..moze to byt hocico,a najlepsie to zisti lekar na pohotovosti...takze bez radsej tam,az sa zisti preco mas kvapku krvi na nohavickach,az ptom nelutujes to ze si tu pisala a nesla na pohotovost...tot moj nazor...
Bola som na pohotovosti a povedali mi že sa Zbytočné stresujem ze to nič nieje ... že je všetko v poriadku
Ja som to mala tiež v 16tt doktorka my povedala až nestresujem veď to nie je prvé tehotenstvo a v 20tt som potratila...radsej chod nic zato nedas ken sa uistis ci je to ok
@katuska268 Tak načo sa vyjadrujes?naco to čítaš nikto ťa o to neprosil ,je normalne ze sa niekto niečo opýta na tejto stránke aj pre niečo je táto stránka a nie aby si tu niekomu pisala čo ma písať a čo nie ,ja som sa pýtala bab ktoré majú stym skúsenosti ak vies čítať lepšie a niee aby mi tu posúdili presnú diagnózu ako gynekológ
@3dominika3 chvala bohu ze si ok
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
asi nie dost, ked miesto ist na pohotovost, pises na MK...