Kurie oko v tehotenstve

vierkaviera
16. okt 2014

Čo mam robiť s kurím okom v tehotenstve? je na chodidle, doteraz ma nebolelo, no uz zacina :( Verumal vodicku mam, no v tehotenstve sa pouzivat nesmie :( nejake vase rady? prosim pomozte 🙂

brumka
16. okt 2014

@vierkaviera jasi par dni kvapkam olej z 31 bylin z justu a potom sam odpadne nai neviem kedy a uz som to skusila asi 5x...ziadne babske recepty ale prirodne

zita19
16. okt 2014

@vierkaviera kup si v lekarni Duofilm

pribinak
16. okt 2014

Preco si to u koznej nedáš vypalit tekutým dusikom? Je to záležitosť minútky, príde mi to menej chemické ako všelijaké laky a filmy

vierkaviera
autor
16. okt 2014

@pribinak dala by som, len neviem ci v tehotenstve mozem :( musim sa s lekarom poradit, ako to je...
@brumka dakujem, skusim 🙂
@zita19 dakujem, musim fakt nieco poriesit, lebo doteraz som ho ani necitila, ale dnes akosi uz zacina boliet :(

pribinak
16. okt 2014

@vierkaviera taketo info ti kozna da aj po telefone. Tekutym dusikom vypaluju bradavice, kurie oka ci rozne kozne vyrastky aj malym detom

vierkaviera
autor
16. okt 2014

@zita19
@pribinak dakujem vam, v blizkej buducnosti idem riesit 🙂

janinah
16. okt 2014

dusík je bolestivý a väčšinou málo platný..prikladaj si tam opakovane vatičku s čajovníkovým olejom,ale musí byť 100%ný,ono to zmäkne a potom vyšprtáš pinzetou

sissy27
17. okt 2014

@vierkaviera kurie oká ti v pohode odstráni pedikérka...

map0007
20. okt 2019

@vierkaviera Dobrý deň, chcem sa opýtať ako sté bto poriešila.Tiež som si našla kurie oko,doma mám tiež ten Verumal,ale že sa nesmie lebo môže uškodiť plodu.Čo Vám pomohlo? Ďakujem

vierkaviera
autor
20. okt 2019

@map0007 nechala som to tak nakoniec, dokonca sa mi na konci tehotenstva urobilo inde dalsie... A stale sa neviem nejak dopracovat k tomu, aby som to poriesila 🙄

h2
20. okt 2019

@vierkaviera To fakt? Po piatich rokoch??? Veď si to nechaj poriadne vymočiť v teplej vode ( vo vani, alebo ešte lepšie v lavóri, lebo to treba mať fakt dlho namočené) a potom to vylúpni nejakým vhodným nástrojom , napr. ja používam manikúrové nožničky, hrotom to ide dobre vylúpnuť. Ale ak si netrúfaš, tak na pedikúre Ti to spravia

vierkaviera
autor
20. okt 2019

@h2 hej... Ved toto... Ja viem ze takto.. aj to takto robim, ale absolutne to nema efekt 🤦

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre