Čo mam robiť s kurím okom v tehotenstve? je na chodidle, doteraz ma nebolelo, no uz zacina :( Verumal vodicku mam, no v tehotenstve sa pouzivat nesmie :( nejake vase rady? prosim pomozte 🙂
@vierkaviera kup si v lekarni Duofilm
Preco si to u koznej nedáš vypalit tekutým dusikom? Je to záležitosť minútky, príde mi to menej chemické ako všelijaké laky a filmy
@vierkaviera taketo info ti kozna da aj po telefone. Tekutym dusikom vypaluju bradavice, kurie oka ci rozne kozne vyrastky aj malym detom
dusík je bolestivý a väčšinou málo platný..prikladaj si tam opakovane vatičku s čajovníkovým olejom,ale musí byť 100%ný,ono to zmäkne a potom vyšprtáš pinzetou
@vierkaviera kurie oká ti v pohode odstráni pedikérka...
@vierkaviera Dobrý deň, chcem sa opýtať ako sté bto poriešila.Tiež som si našla kurie oko,doma mám tiež ten Verumal,ale že sa nesmie lebo môže uškodiť plodu.Čo Vám pomohlo? Ďakujem
@map0007 nechala som to tak nakoniec, dokonca sa mi na konci tehotenstva urobilo inde dalsie... A stale sa neviem nejak dopracovat k tomu, aby som to poriesila 🙄
@vierkaviera To fakt? Po piatich rokoch??? Veď si to nechaj poriadne vymočiť v teplej vode ( vo vani, alebo ešte lepšie v lavóri, lebo to treba mať fakt dlho namočené) a potom to vylúpni nejakým vhodným nástrojom , napr. ja používam manikúrové nožničky, hrotom to ide dobre vylúpnuť. Ale ak si netrúfaš, tak na pedikúre Ti to spravia
@h2 hej... Ved toto... Ja viem ze takto.. aj to takto robim, ale absolutne to nema efekt 🤦
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@vierkaviera jasi par dni kvapkam olej z 31 bylin z justu a potom sam odpadne nai neviem kedy a uz som to skusila asi 5x...ziadne babske recepty ale prirodne