Ktoré ste v tehotenstve trpeli hepatopatiou?

jana_eyre
9. feb 2012

som v 37tt a koncom decembra mi vysli zvysene pecenove testy -AST 1,81 a ALT 1,57.. moj gynekolog ma poslal za internistkou, ktora mi povedala, ze hodnoty nie su zvysene prilis a ze nie su na hospitalizaciu.. odporucila ma sledovat gynekologom.. od vtedy mi moj gynekolog krv nebral a medzi casom som uz bola preradena na gynekologiu v nemocnici - kde sa chystam rodit.. dnes som sa doktorky pytala, ci mi este budu robit krvne testy a ona mi odvrkla, ze nemozu robit vsetko a ze nech si ma sleduje internista.. preto mi teraz nie je jasne, na koho sa mam obratit aby mi zobral krv a zistil, ci sa hodnoty nezvysuju.. mam pocit, ze doktori si ma prehadzuju cele tehotenstvo ako horuci zemiak, kvoli akymkolvek problemom a mna to uz naozaj nebavi za vsetko sa hadat - ide predsa o zivot mojho dietata.. dakujem za odpovede vopred..

mimi
9. feb 2012

Ja mam cele tehu zvysene pecenove testy, ale o mnoho vyssie ako ty. Beriem na to aj lieky. Pri prvom dietati som ich mala tak vysoke, ze som musela byt hospitalizovana 5 mesiacov a cely cas som bola na infuziach. Teraz pri druhom mam ten isty problem a gynekolog mi berie krv kazde tri tyzdne.
Neposlali ta aj na infekcne? Nesvrbi ta pokozka?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre