Ktoré genetické testy odporúčate?

janka0905
29. nov 2021

Ahojte,
Rada by som sa poinformovala ktore geneticke testy odporucate.
Som momentalne v stadiu 11tt, vek 33 rokov, druhe baby (prvorodeny syncek zdravy 🙂).
Poznam trisoma testy, pripadne prenascan alebo nifty.
S ktorymi mate skusenost a su dobre?
Dakujem

lala8761
30. nov 2021

@janka0905 ahoj, ja osobne mám veľmi zlú skusenost s trisomy. Na webe sľubujú výsledok do 5 pracovných dni, mne prišiel výsledok na 9 pracovný deň od potvrdeného príjmu platby. Takže čisté klamstvá na webe. Nehovorím o absurdite, že výsledok neoznámia tebe len lekárovi, takze príde ti sms že analýza je hotová a musíš ešte naháňať lekára. Ak náhodou je na dovolenke alebo niekde mimo ambulancie, máš smolu. Oni argumentujú že výsledok môže interpretovať iba lekár, pritom je tam napísané iba jedno slovo: negatívny/pozitívny. Takže z týchto dôvodov by som Trisomy už nikdy v živote nerobila, išla by som na Nifty kde sú výsledky hotove rýchlejšie a výsledok oznámia rovno tebe.

leona1234
30. nov 2021

@janka0905 ja som bola na trizomy testoch v 13tt. Bola som spokojná. O všetkom informovali mailom aj SMS. Výsledok som mala do 5 dní. Keď prišla sms volala som svojej gynekologičke a mala som výsledok. Za mna spokojnosť. Platila som 450€.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre