Prosim vas viemi niekto popisat operaciu stitnej zlazi v Bratislave ma maju operovat .Strasne sa bojim🙂
Nemas sa coho bat, je to v pohode. Akurat budes mat smilika pod krkom potom☺️ jazvu, monu uz aninevidiet. Operovali maestev roku 2005
Mna budu operovat v okologickom ustave svetej alzbety.Jasom pocula ze ked vam vytahuju ten vivod zeto boli.Mne zistli ze mam nador na pravej strane .Robilimi aj punkciu a doktorka pivedala ze vysletki mam dobre .Ale nenisi ista cito nieje nahodov zubny nador.
@sonka12323 ano oni koli tomu vyberu a davaju na histologiu, neboj sa. Ten vyvod kedvyberaju to aj ja som sabala. To je takatenucka hadicka ani nebudesvediet, ze je uz vonku. Vobec to neboli
@jankaga Na kolkati den ta pustili domov jasom pocula ze na 4 den .
Dokopy som tam bola 3-4dni ano, je to rychlovka
@jankaga a beries niake lieky .A po operaciji si mala silne bolesti. Ked sisa prebrala s narkozi.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som bolaoperovana nastrumu na kramaroch. Vecer pred operaciou som uz nejedla, rano ma brali pichli minieco a uz som o sebe nevedela☺️pozobudeni pohoda, ja celkovonarkozu zvladam ok. Hned som isla samanazachod, trochasa mi krutila hlava, ale v pohode. Mala som vyvod z tej rany pod krkom koli odtekajucej krvi. Inak je to ok, ziadna bolest al. Takbola som tam tusim dokopy tri dni a potom odchod domov