Ahojte baby prosím Vás mala ste niektorá na začiatku tehu krvnú zrazeninu? Som v 7tt ku lekárke idem prvý krát v pondelok na kontrolu od utorka mám úplne slabunke hnedé spinenie aj to trvá len cca pol hodinu a iba keď sa utrem po toalete, ale teraz som bola na malej a vypadol zo mňa asi tak 1x1cm krvná zrazenina. Nič ma nebolí nekrvacam ani nespinim ani nič, myslíte že je to niečo vážne a mám utekať na pohotovosť ale mám byť v kľude a počkať do pondelka? Ďakujem za skúsenosti 🙂
Ahoj, ja som zrazeniny riesila cele jedno tehu, instrukciu som mala taku, ze hnedu a ruzovu krv neriesit, cervenu krv a zrazeniny vzdy skontrolovat lekarom, ked je vecer pohotovost.
Ahoj, ja mam od zaciatku velky hematom, aj som krvacala. Rovnako, ako komentar vyssie, aj mne povedali, ze riesit len cervene krvacanie a velke zrazeniny. Mne sa 1x1cm zda dost velka, sla by som na pohotovost. Kym nemas bolesti alebo velke krvacanie, podla mna pojde o odchadzanie hematomu aj u teba, ale pre pokoj duse zbehni na pohotovost, ak mas moznost. Drzim palce 🙂
Ahoj,mala som veľké hematomy, viackrát som aj potratila,ale nie priamo kvôli tomu,dôvodov bolo viac.Ale..brala som Anopyrin do cca 12tt,potom Fraxi.Urcite ti už gynekológ vysvetlil čo a ako.Resp.uz máš potvrdené tehu od svojho či kontrolu máš prvú?Ja by som asi išla na pohotovost,som stresak a vždy po zakrvacani som šla.Niekedy ma tam nechali polezat,niekedy s injekciou ležať dom.Vzdy ale ležať.V 7tt určite.To už by malo byť vidno srdiečko a pomer plodika k hematomu aj na horšom sone na pohotovosti
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
radsej pohotovosť