Krvná zrazenina v 14. týždn

petronela11111
8. nov 2021

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať lekárka mi našla krvnú zrazeninu som v 14 týždni a povedala ze to je nejaký hematom.. No odmieta mi povedať kde sa to nachádza.. Beriem lieky nato a nemám vôbec žiadne špinenie.. Vraj to ma 1 cm. Mali ste niečo podobné? 🙂 ďakujem pekne.

kkovacovak
8. nov 2021

@petronela11111 jak kde sa to nachádza....veď pravdepodobne v maternici keď to riešiš spolu s tehotenstvom. Pre teba je presné umiestnenie zbytočné vedieť. Hematom je bežný a častý a pokiaľ je nasadená liečba tak by si sa nemala čoho obávať. 1cm je veľmi malý. Samozrejme môže prasknúť, môže sa vyliať, môžeš začať dosť krvácať alebo len špiniť. Už si ale v 14. týždni takže aj keby sa niečo také stane tak je bábätko už veľké a malo by to v pohode zvládnuť bez ujmy. Pravdepodobne berieš progesteron a je dosť možné že na ďalšej poradni už hematom ani nebude vidieť lebo sa vstrebe.

magka
8. nov 2021

@petronela11111 ja som mala hematóm na maternici v 11tyzdni, dosť silno som krvácala, musela som si 4dni polezat v nemocnici. Už som aj s babom v poriadku 😊

petronela11111
autor
8. nov 2021

@magka to som rada že ste obaja v poriadku 🙏 ja už ho mám týždeň ten hematom ale ja nešpinim ani nekrvácam vôbec.. Tak neviem ci je to ok.. Uvidím pozajtra na poradni už.

magka
8. nov 2021

@petronela11111 Asi sa ti vstrebal keďže nespinis,uvidíš čo povie lekár. Ja som ani nevedela,že mám nejaký hematóm,proste som ku večeru začala krvácať,utekali sme na pohotovosť s malou dušičkou,že už je po všetkom. Vďakabohu nebolo tomu tak 🙏

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre