Ahojte
Som priblizne v 6.tyzdni a posledne 3/4 dni mavam krvavy vytok, skor taky ruzovkasty zmiesany s priesvitnym. Ked rano vstanem nie je to tam, ale pocas dna to zacne. Podchvilou mam aj tupu bolest ako pri menstruacii, ale uplne minimalnu. Mam ist na pohotovost alebo je to normalne?
Este chcem dodat ze som zrejme mala kovid dva tyzdne dozadu a stale vela kaslem. Moze to mat suvislost?
Samozrejme, ze to nie je normalne ani dobre, chod na pohotovost.
aj keby ti náhodou niekto kompetentný povedal, že si išla zbytočne, toto nikdy nie je zbytočná návšteva lekára, ty nemáš ako vedieť či je všetko vnútri ok. Všetko sa žiaľ ovplyvniť nedá, ale mnohé tehotenstvá sa zachrániť dajú liekmi a pokojovým režimom. A v prípade tehotenstva ešte viac platí že radšej 10x zbytočne ako raz už neskoro. Ja som nedotiahla všetky tehotenstvá k pôrodu, takže viem, že čokoľvek ohľadom krvácania nie je ok, aj keď za tým môže byť banálna príčina. A či kovid - to nie je dôležité, - najprv nech ti povedia že je všetko ok
Mne povedal gyn. Ze ak by bola krv, krvavy vytok hned prist. 🙄 Ale to da asi aj logiku ze treba.. nemusi to byt nic, no moze to byt vsetko
Nie je to normalne, choďte k lekárovi
teraz som to riesila aj ja..sice som v 4tt ale tiez som zacala spinit 2dni pred ocakavanou ms.. ale len troska..to osm nevedela ze som tehu..v den ms som robila test a boli 2ciarky jedna bledsia ale bola..ale spinila som viac ako tie 2dni pred tym..tak som volala dr a dala mi ascorutin..do 2dni to prestalo uplne ..klop klop a ciarka silnie..tak uvidime
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Okamžite chod na pohotovosť!!
Ja som len raz takto zašpinila a na druhy deň mi už na pohovosti dobre správy nepovedali..