Krvavý výtok po vyšetrení. Z čoho je?

ileas
3. aug 2011

Dobrý deň.Chcem sa opýtať.Včera som bola u doktorky a robila mi vyšetrenie.Krvacala som ale vravela,že sa nemám báť.Dnes som mala krvavý výtok.Môže to byť tým vyšetrením,alebo mi odišla hlienovitá zátka?Som v 40.týždni.Ďakujem

medulienka75
3. aug 2011

http://tehotenstvo.rodinka.sk/tyzden-po-tyzdni/...
pozri si koniec, sice je to 37 tyzden,ale myslim si ze to plati aj pre 40...no radsej by som sa isla ukazat Dr.....

mija777
3. aug 2011

@ileas nerobila ti Hamiltonov hmat na rozbehnutie pôrodu?Po ňom je krvavý výtok normálny.A keby to aj bola zátka,tá tiež môže odtekať niekoľko dní.No myslím,že pôrod je už za dverami.Držím palce 😉

miskap
3. aug 2011

@ileas pokiaľ nemáš silné jasnočervené krvácanie, nemusíš sa znepokojovať. Len si priprav tašku a oddychuj. Telo ti dáva najavo, že už sa blíži pôrod. Výtok pochádza pravdepodobne z krčka maternice, ktorý sa otvára a môže trochu krvácať.
Držím palce

renatadominik
3. aug 2011

@ileas Známa začala krvacať v 38, chodim na predporodne cvičenia, tam nas učili, že krvacanie je prejavom , že sa niečo deje s maternicou. Tá známa začala ráno o 8 krvacať, špinila, a poobede sa malá narodila. Už bola otvorená. Byť tebou, zavolám si do nemocnici. ved si už v 40, takže zajtra bude babika asi na svete. Držím pästičky, nech ste zdraví, zravé.

anjelicek26
3. aug 2011

Silne krvacanie ale moze signalizovat odlucenie placenty, hlienova zatka je HLIEN s primesou krvi, znamena, ze je len trochu zafarbeny, treba to urcite sledovat.

ileas
autor
4. aug 2011

ďakujem za odpovede,už nekrvácam asi to bolo len s toho vyšetrenia.Malému sa nejako nechce na ten svet. 🙂 Ta čakáme a čakáme kedy sa odhodla.

ileas
autor
4. aug 2011

a zajtra mám termín ta som zvedavá či sa dovtedy malý narodí 😉

ileas
autor
13. aug 2011

Dávidko sa narodil na termín,5.augusta o 3:20 ráno. 🙂

miskap
19. aug 2011

@ileas Blahoželám 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre