Krvavý výtok na začiatku tehotenstva

shirako
30. apr 2016

Ahojte. Potrebujem radu. Zrejme som tehotná ale nemát to ešte na 100% potvrdene od doktora kedze som k nemu isla skoro a nebolo este vidiet srdiecko. MS mi meska jedenast dni. Dnes ma od rana popichavalo v podbrusku a mala som tam take tlaky a teraz som na nohavickách objavila taký hnedočervený vytok. Čo mám robiť? Je vikend 😕😕😔😔 Bojím bojím 😔

macicka52
30. apr 2016

@shirako Ahoj, na tvojom mieste by som išla na pohotovosť. Ono to nemusí nič znamenať ale aj môže! Určite ti pomôžu, dajú nejaké lieky na zastavenie špinenia respektíve krvácania a určite ti kuknú aj plodík. Aspoň budeš kľudnejšia a budeš vedieť na čom si. Prajem všetko dobré.

shirako
autor
30. apr 2016

@macicka52 dakujem pekne za radu asi pojdem. Len pri gynekologovi som bola tento stvrtok a este mi koli tomu srdiecku na 100% nepotvrdil tehotenstvo vraj to bude vidiet len o tyzden vo stvrtok a vtedy mam ist. Tak neviem co by som povedala na pohotovosti ked to teda nemam potvrdene od gynekologa.

petrahanka
30. apr 2016

Na pohotovosti ti povedia ako je na tom plod ci tam je ci nieje ako je na tom sliznica ci je to zacinajuci potrat ale krvacat mozes aj z hematomu.treba to ist urcite skontrolovat. Lebo krvacanie v tehu neznamena nikdy nic dobre.

nikolet_89
30. apr 2016

@shirako urobia uzv a pomozu ti hlavne im povedz ze si podla vsetkeho tehu a uz chod

lili007
30. apr 2016

Aj ja som zazila nieco podobne. U mna to nazvali ,,uhniezdovanim,, takze vsetko bolo v poriadku. Urcite by som to spomenula doktorke, pripadna navsteva pohotovosti nic nepokazi, mozno dokazu podat lieky na podporu udrzania tehotenstva.

mily7
30. apr 2016

@shirako buď nechod nikam a necháš to na prírodu ako napr v iných krajinách ,kde sa to moc nerieši,alebo chod na pohotovosť a možno o deväť mesiacov budeš šťastnou mamou! V každom prípade budeš môcť byť spokojná že si urobila maximum pre udržanie tehu!

shirako
autor
1. máj 2016

Dakujem baby. Tak tehotna nie som 😕 ale na papieri z pohotovosti mam napisane ze tam mam nalez nejaky anechog. utvar. A moj gyn to nevidel. A este mi dal aj vitaminy pre tehotne a falosnu nadej 😔

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre