Dobrý deň mamičky, mate skusenosti so zrazeninou na maternici v tehotenstve?
Ano
Ja som zacala v 9 tt silno krvacat, bola som 2 tyzdne v nemocnici, duphaston, injekcie, bolo to 50 na 50, ale zvladli sme to 🙂
@viki112 viackrát, bohužiaľ niekoľkokrát to nevyšlo, potom sa mi tvorili hematomy celé tehotenstvo,no mám 4r dcéru a teraz v tehu ani tuk-bez komplikácií. Brala som Anopyrin,Fraxi,Progestanell..asi to pomohlo. Držím palce
@viki112 ach, no niekomu rýchlejšie, niekomu pomalšie :( pokiaľ neohrozuje miminko a je pod ním a nekrvácaš, najskôr to bude ok. Špinila som aj ja ešte asi tri týždne po krvácaní.
Ja som pár dní vydržala ležať. Tiež som mala kľud na lôžku. Ale tri týždne po prepustení z nemocnice som sa vydávala. Na svadbe som aj normálne tancovala. O dva ďalšie dva týždne už na ultrazvuku videla doktorka len prázdnu dutinku, v ktorej bola predtým krv a potom už to nesledovala. V 14 týždni mi vysadila lieky, ale to som sa musela opýtať, či ich mám ešte brať.
@viki112 ja som prave v nemocnici kvoli tomu,7+3 som mala slabsie krvacanie,dva dni pred tym hnedaste spinenie.Na pohotovost pozreli a nad brankou nasli 2x1cm hematom/zrazeninu.Pichli injekciu do zadku+kazdy den mam infuzku s magneziom+3x denne beriem ascorutin aj duphaston.Tak uz len verit,ze to zmizne a aj tak ostane.
V maji tohto roku som mala MA,tiez kvoli tomuto,no tych zrazenin tam bolo viac a boli vacsie.
Nech pan Boh dava na nas pozor🙏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@viki112 ano mala som dost velku ako vajce, vstrebala sa okolo 14tt myslim pri druhom a pri prvom okolo 12tt