Krvavá zatka

gabi2789
29. máj 2024

Ahojte, od včera rána mi pravdepodobne odchádza zatka som štvrtý deň po termíne...ide o to ze včera bola s prímesou ružovej krvi, dnes je s prímesou svetlej krvi miestami hnedej ..celu noc som sa budila na bolesti silne, no nepravidelne ..myslite že by som mala navštíviť lekára alebo je to súčasť toho celého a vyčkať si to doma? Pohyby cítim podotýkam.. no mám doma 19m syna ktorého by som nerada nechavala doma bez mňa skôr ako bude treba

elenka.k
29. máj 2024

@gabi2789 treba zavolať maminu k dieťaťu a mn. nech pôjde s tebou do nemocnice, neviem, dr. ti čo vravel? na koľko si otvorená?

nika23t
29. máj 2024

@gabi2789 ja na Tvojom mieste idem k Dr.

kiki68
29. máj 2024

@gabi2789 volala by som babysitting a isla do nemocky nech to pozru. Mozno do toho treba iba tuknut niecim a pojde to rychlo

elenka.k
29. máj 2024

@gabi2789 nepíšeš, ako si na tom?

gabi2789
autor
29. máj 2024

@elenka.k ďakujem každej, sla som sa dať pozrieť všetko je v poriadku, vraj to všetko súvisí s tým že sa krcok pripravuje

nika23t
29. máj 2024

@gabi2789 držím palce, nech to máte všetko rýchlo za sebou a nech to v zdraví zvládnete ❤️

gabi2789
autor
29. máj 2024

@nika23t moc ďakujeme 🥰

gabi2789
autor
30. máj 2024

Píšem len kvôli diskusii ak by niekto hľadal niečo podobné, moja skúsenosť.. na obed lekár že to na pôrod z ďaleka nie je, večer o pol 10 lekár že som iba na slabých 2,5cm ...co je nič..malý prišiel na svet 00:35

nika23t
30. máj 2024

@gabi2789 srdečne gratulujem, veľa síl a zdravia obom 🩵❤️ A lekárove vyjadrenie, ze nejde o pôrod bolo odvážne, keďže si bola po termíne, s bolesťami a s odchádzajúcou zatkou. No hlavne je, ze to mate za sebou.

elenka.k
4. jún 2024

@gabi2789 ❤ 👏 🍀
gratulujem aj ja , tak si uži - mamina 👍

gabi2789
autor
2. júl 2024

@nika23t
@elenka.k
Obom vám ďakujem, i keď takto neskoro 🩷🩷🩷

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre