Ahojte. Som 17+0, posledné 2-3 týždne ma trápi krvácanie z nosa, netrvá to dlho max 10min. Chcem sa opýtať či to máte niektorá, ak áno či ste to nejako riešili? Posledné dni ho mám vždy večer, cca raz za 3 dni. Ak ho niektorá máte tak tiež len z jednej a stále tej istej nosnej dierky? Obávam sa či je všetko ok, dr sa moc tým netrápila keď som jej to vravela, vraj je to v tehu bežné. Ďakujem.
@anjelicek26 pred 2tt, železo mám ok
@kajka951 aj ja som to mala, a potom este aj tu tehotensku nadchu a ked som chcela smrkat musela som opatrne aby sa mi krv nepustila🤣
@petronellla87 prosím ťa a tiež tak často a stále iba z tej istej dierky?
@kajka951 ano vzdy len z jednej...zo zaciatku casto ale postupne to bolo potom stale zriedkavejsie😊
ja som to mala a teda musela som na orl, aby mi to tam vypalili (leptanie nepomohlo, museli komplet vypalit). potom uz nebol problem. mne sa pustilo kedykolvek a cim dalej tym tazsie zastavit.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Tak bezne to je, mne sa ale zacala spustat az ked mi isla dole hladina zeleza... kedy ti kontrolovali hodnotu?