Krvácanie z nosa v tehotenstve

kajka951
20. okt 2023

Ahojte. Som 17+0, posledné 2-3 týždne ma trápi krvácanie z nosa, netrvá to dlho max 10min. Chcem sa opýtať či to máte niektorá, ak áno či ste to nejako riešili? Posledné dni ho mám vždy večer, cca raz za 3 dni. Ak ho niektorá máte tak tiež len z jednej a stále tej istej nosnej dierky? Obávam sa či je všetko ok, dr sa moc tým netrápila keď som jej to vravela, vraj je to v tehu bežné. Ďakujem.

anjelicek26
20. okt 2023

Tak bezne to je, mne sa ale zacala spustat az ked mi isla dole hladina zeleza... kedy ti kontrolovali hodnotu?

kajka951
autor
20. okt 2023

@anjelicek26 pred 2tt, železo mám ok

petronellla87
20. okt 2023

@kajka951 aj ja som to mala, a potom este aj tu tehotensku nadchu a ked som chcela smrkat musela som opatrne aby sa mi krv nepustila🤣

kajka951
autor
20. okt 2023

@petronellla87 prosím ťa a tiež tak často a stále iba z tej istej dierky?

petronellla87
20. okt 2023

@kajka951 ano vzdy len z jednej...zo zaciatku casto ale postupne to bolo potom stale zriedkavejsie😊

tana85
20. okt 2023

ja som to mala a teda musela som na orl, aby mi to tam vypalili (leptanie nepomohlo, museli komplet vypalit). potom uz nebol problem. mne sa pustilo kedykolvek a cim dalej tym tazsie zastavit.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre