Krvácanie z konečníka v 8. týždni

triesocka
14. nov 2016

Ahojte dievčatá, potrebujem radu..som v 8tt a včera som pri velkej potrebe krvácala, nebolo to veľa ale zlakla som sa.. K doktorovi som objednaná o týždeň tak neviem čo to je a či mám ísť k obvodnému raďšej už zajtra.može to krvácanie ublížiť bábatku. Ak máte niekto podobný problém prosím napíšte.

zuzka0605
14. nov 2016

babatku to nijako neublizi, zrejme mas hemoroidy

februar2017
14. nov 2016

pravdepodobne sa ti urobili vredy a pri tehu byva casta zapcha a pri tlaceni sa poranili vredy a tie mohli krvacat. zavolaj zajtra dr. a opytaj sa. pri prvom mi isli aj kvapky. teraz pri druhom nemam nastastie casto zapchu,ale tiez si hocikedy najdem trosku krvi na papieri

januska1211
14. nov 2016

@triesocka ahoj, nemusíš mať len hemeroidy, ale sa ti možno porušila fistula v konečníku, ja som to mala pri druhom tehotenstve. Nemusíš sa báť. Mne doktor odporučil jesť viacej vlakniny, piť veľa čistej vody a pomohlo.

triesocka
autor
14. nov 2016

Dakujem za rady..zajtra si zavolám radšej k doktorovi

janickadr
14. nov 2016

@triesocka Doktorovi budes volat zbytocne, cez telefon ta nevysetri. Rovno chod k obvodakovi, on ta vysetri a urci, ako dalej, ci k chirurgovi, ci niekam inam, pripadne ti len maste a cipky a rezimove opatrenia odporuci...

pallacinka29
14. nov 2016

Ja som to mala tiež - veľmi masívne krvávanie, jasnočervená krv - išla som na pohotovosť, povedali, že mám vnútorné hemeroidy (pred pár rokmi som bola na kolonoskopii práve vďaka takémuto masívnemu krvávacaniu a tam bol nález "čistý). Dávala som si Avenoc čípky, tie mi celkom pomáhali.

libawet
15. nov 2016

@triesocka môžu to byť aj hemeroidy, ale aj tvrdá stolica, ktorá Ti mohla urobiť trhlinku v konečníku, keď píšeš, že si až tak veľmi nekrvácala. Bol to aj môj prípad, pomohol mi veľmi krém ( dá sa dostať aj bez LP v lekárni ) - FAKTU masť. Je aj proti príp. svrbeniu, pomáha aj proti hemeroidom. Stačilo potrieť bolestivé miesto, ihneď som cítila veľkú úľavu. Zabrániť tvrdej stolici sa dá úpravou stravy - veľa piť, hlavne vodu, vláknina, acidko je veľmi dobré.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre