Ahojte dievčatá, potrebujem radu..som v 8tt a včera som pri velkej potrebe krvácala, nebolo to veľa ale zlakla som sa.. K doktorovi som objednaná o týždeň tak neviem čo to je a či mám ísť k obvodnému raďšej už zajtra.može to krvácanie ublížiť bábatku. Ak máte niekto podobný problém prosím napíšte.
pravdepodobne sa ti urobili vredy a pri tehu byva casta zapcha a pri tlaceni sa poranili vredy a tie mohli krvacat. zavolaj zajtra dr. a opytaj sa. pri prvom mi isli aj kvapky. teraz pri druhom nemam nastastie casto zapchu,ale tiez si hocikedy najdem trosku krvi na papieri
@triesocka ahoj, nemusíš mať len hemeroidy, ale sa ti možno porušila fistula v konečníku, ja som to mala pri druhom tehotenstve. Nemusíš sa báť. Mne doktor odporučil jesť viacej vlakniny, piť veľa čistej vody a pomohlo.
Dakujem za rady..zajtra si zavolám radšej k doktorovi
Ja som to mala tiež - veľmi masívne krvávanie, jasnočervená krv - išla som na pohotovosť, povedali, že mám vnútorné hemeroidy (pred pár rokmi som bola na kolonoskopii práve vďaka takémuto masívnemu krvávacaniu a tam bol nález "čistý). Dávala som si Avenoc čípky, tie mi celkom pomáhali.
@triesocka môžu to byť aj hemeroidy, ale aj tvrdá stolica, ktorá Ti mohla urobiť trhlinku v konečníku, keď píšeš, že si až tak veľmi nekrvácala. Bol to aj môj prípad, pomohol mi veľmi krém ( dá sa dostať aj bez LP v lekárni ) - FAKTU masť. Je aj proti príp. svrbeniu, pomáha aj proti hemeroidom. Stačilo potrieť bolestivé miesto, ihneď som cítila veľkú úľavu. Zabrániť tvrdej stolici sa dá úpravou stravy - veľa piť, hlavne vodu, vláknina, acidko je veľmi dobré.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
babatku to nijako neublizi, zrejme mas hemoroidy