Krvácanie v tehotenstve pretrváva aj pri užívaní Duphastonu

mirusa
17. okt 2016

Som v 5-6 tt, beriem duphaston 3x1. Krvacanie prestalo, ale opat sa objavilo. Je to normalne?

chuchu86
17. okt 2016

@mirusa - jak som od 5tt brala duphaston do 16 tt, raz bolo dobre, potom zase som krvacala.

nivea777
17. okt 2016

@mirusa a tu mas nahodene ze si v 8tt.. ci to je normalne.. no lekar ti nepovedal z coho krvacas? hematom,krcok alebo len tak? co ti povedal? mas prist ked to znovu zacne?

lucinka511
17. okt 2016

@mirusa moja znama je uz v 27 a do 12 tt spinila,obcas mierne krvacala pri uzivani duphastonu a fraxiparine, takze ak stale spinis abereis duphaston ,lez, odychuj nenamahaj sa, uvidis ako bude dalej plod rast, sancu mas....inak lepsie ako duphaston je utrogestan ten sa vkalda a ked sa spini tak prehlta,,, no a este ti moze tvoja doktorka popri duphastone kazdych 10 dni pichat progesteronove injekcie do svalu,,to by si uz nemala krvacat,, zalezi od toho ako sa dari tomu babatku ak rastie ,to je dolezite..

natal
17. okt 2016

Ja som krvacala az do 11tt A to dost. Neprislo sa na to preco. Zacala som v 6tt ale tak, ze az na vlozku. Potom to same od seba prestalo v 11tt. Vsetko bolo ok.

kwr
17. okt 2016

Ahoj, ja som pri prvom synovi krvacala az do 17.tt, nebrala som na to nic, kedze som vtedy zila v UK, a tam neriesili preco a ani nezistovali, len mi povedali ze je to normalne. Takisto som bola po potrate, po ktorom som hned otehotnela, ale aj tak neriesili. v 17.tt vsetko ustalo a ani som nevedela ze som tehotna. Syn sa narodil silny a zdravy v 36.tt, vazil 3 kila🙂

mirusa
autor
17. okt 2016

@nivea777 tu to pocita podla posledneho dna menstruacie ale bodla gestacneho vaku som menej...

mirusa
autor
17. okt 2016

Neviem z coho to je to krvacanie. Dr.mi nepovedala z coho to je. Este mam duphaston na 7dni a potom mam prist k dr. uvidime ze ci na sone bude vidiet okrem vaku uz aj embryo. Zatial bol len prazdny vak.

mirusa
autor
17. okt 2016

@chuchu86 a tebe pov

mirusa
autor
17. okt 2016

@chuchu86 a tebe co povedali z coho to je?

mirusa
autor
17. okt 2016

@lucinka511 fiha to som ani nevedela ze este aj injekcie? No uvidim v pondelok ked pojdem k dr.co povie a mozem jej aj o tomto povedat.

mirusa
autor
17. okt 2016

@natal a z coho si to krvacala a co si brala?

mirusa
autor
17. okt 2016

@kwr super gratulujem. A dakujem.

mnamko
17. okt 2016

Ja som brala duphaston a ascorutin

mirusa
autor
17. okt 2016

@mnamko a potom si uz prestala krvacat?

natal
17. okt 2016

@mirusa Nezistilo sa z coho. Brala som utrogestan a dicinone, aj par injekcii som dostala, ale po tyzdni som to prestala brat, lebo vobec to nepomahalo, krvacala som este viac. Nechala som to na prirodu. Najhorsi bol hadam 9tt Uz som myslela, ze je po vsetkom. Dr vsak potvrdila akciu srdiecka a vobec na utz nevidela preco krvacam. Bola som aj na hematologii, ale vsetky vysledky som mala ukazkove. Postupne to preslo do spinenia az to prestalo v 11tt. V 13tt som bola na morfologickom utz a tam uz nevidela dr ani znamku po krvacani. Ziaden hematom nic.

mirusa
autor
17. okt 2016

@natal tak to je teda ozaj zaujimave...priroda je priroda...vyriesi sa to samo. Tak len treba asi cakat...

vonava007
17. okt 2016

@mirusa ja som tiez dlho krvacala aj pri uzivani. U mna islo o syndrom miznuceho dvojcata. Cize potrat. Maly sa narodil ok.

natal
17. okt 2016

@mirusa ja by som velmi chcela vediet z coho to bolo. Ale to sa uz nedozviem. Drzim ti palce, aby to odznelo a tehu pokracovalo dalej bez problemov. 😉

mirusa
autor
17. okt 2016

@vonava007 fuha...smutne....ale mas synceka, krasne...

mirusa
autor
17. okt 2016

@natal jaaaj dakujem pekne...

lucinka511
18. okt 2016

@mirusa tak ale ona mala tu hem poruchu kvoli kt musela brat fraxiaprine,ty to nemusis mat,to sa zistuje prd tehotenstvom ked ma zena viacej potratov,,,uricite ti to tvoja dr neda🙂 ale spytaj sa na ten injekcny duphaston este, 2x1 budes brat tabletlu a akzdych 10 dni an progestenovu injekciu,,,uvidis co t povie ,drzim palce.

mirusa
autor
18. okt 2016

@lucinka511 ok dakujem za radu.

mnamko
18. okt 2016

@mirusa ano ten ascorutin mi pomohol dali mi ho na pohotovosti

mirusa
autor
18. okt 2016

Toto je pisane o ascorutine:
Neužívajte Ascorutin

- ak ste alergický na rutosid alebo kyselinu askorbovú alebo na ktorúkoľvek z ďalších zložiek tohto lieku (uvedených v časti 6);

- ak ste tehotná alebo dojčíte.

Nechapem a kolke ho beru.

nivea777
18. okt 2016

@mirusa dolezitejsi je pre teba duphaston,ktory je na udrzanie tehu.. ascorutin je volnopredajny liek na spevnenie vlasocnic,je dobry aby ti nepraskali zilky a tak ale nesluzi na udrzanie tehu..takze lekari ti dali potrebny liek a asi ascorutin nepovazovali za nutny.. ja mam duphaston uz skoro mesiac lebo som zacala spinit. nic ine mi nedali na to..

dmband
18. okt 2016

Podobne ako ostatné baby Ťa chcem upokojiť. Pri synovi som špinila asi mesiac, pri dcére doslova krvácala takmer celý prvý trimester. Brala som Utrogestan (pri synovi), Duphaston, Dicinone a Acidum folicum (pri dcére). Obidvoch som nakoniec prenášala a narodili sa ako zdravé krásne deti. Viem, sú to nervy, ale treba vydržať, doktori v tejto fáze viac spraviť nevedia. Držím palce, nech aj u Teba všetko dobre dopadne!

lucinka511
18. okt 2016

@mirusa namiesto ascorutinu si daj citron a pomaranc, scorutin obsahuje vit c a rutin,, to iste mas v dennej davke celeho citronu a pomaranca, ascorutin e skor ako vitamin na spevnenie ceivok a vlasocnic no a to ti urobi aj ten citron s pomarancom,,,,,skratka pre teba okrem toho duphastonu je dolezity klud,klud, daj sa na Pn ak pracujes a odychuj,nenamahaj a ziaden sex, ked psinenie prejde mozes zacat viacej s aktivitami,,,dolezite je abz plod prosperoval a rastol a le tocasom uvidis, a neboj sa.

mirusa
autor
18. okt 2016

@dmband jaj moja dakujem ti velmi pekne. Take slova dobre padnu.

mirusa
autor
18. okt 2016

@lucinka511 dakujem moja za rady. Si zlata. Vidis citrusi nejem vobec. Len jablka a zeleninu. Prejdem teda na citrony pomarance grepy pomela...proste C. Dakujem vyskusam. Hned si idem dat kysly citron.

mirusa
autor
18. okt 2016

@lucinka511 a od zaciatku som na PN. Lezim doma a snazim sa nic nerobit.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre