Ahojte, som v 5+5tt a začalo ma bolieť brucho ako na MS a následne som začala mierne krvácať. Išla som s tým pre istotu na pohotovosť a tam mi len povedali že žltý vačok je vidieť, ale nič viac. Vraj je všetko ok. Máte s tým niekto skúsenosť? Nemohla som potratit? Ďakujem.
Krvacala som od 8tt do porodu tyzden vo tyxden nie trochu ale velmi vela...pokladik ma 5 rokov...
Zo zaciatku som sa sialene bala stresovala a potom som si povedala ze kazda ma ine tehotrnstvo a ja mam taketo a toto je moj "normal" samozrrjme vzdy ked som krvacala sla som na kontrolu ale nastavila som sa tak ze proste vsetko dobre dopadne 😍
@marlent krvacala si aj viac dni? Ja som totiz vcera zacala extremne krvacat, uz som si myslela, ze je koniec. Na pohotovosti ma prezreli a vsetko v poriadku. Uzivala si aj Duphaston?
@tyrkysova_kobyla ahoj ano....vzdy to krvacanie trvalo cca 10 dni najskor presne ako pises ty extrem a postupne to slablo....brala som duphason a na krvacanie dicinon? Tak nejak sa to volalo
@marlent ja zatial len jeden den extrem a dalsi uz takmer nic. Som len zvedava, ci sa to bude opakovat, alebo to bolo jednorazove. Ale nikdy by som nebola povedala, ze take obrovske krvacanie a nakoniec vsetko v poriadku 😳
@tyrkysova_kobyla ja som ho mala mega...v zivote som ani pri ms tak nekrvacala...sialene to bolo
@marlent ja presne tak isto, tak ma zalialo, cela som bola spinava 🤦🏻♀️ na pohotovosti som si podlozku vypytala, lebo by som im to cele zakravacala. Aj ti povedali nejaky dovod, preco sa ti to dialo, alebo len skratka takto si to mala a u teba to bolo "normalne"?
@tyrkysova_kobyla robili sa mi hematomy a tie praskali...takto dookola a do porodu...urobil sa praskol urobil sa dalsi praskol...v podstate na to prisli az cca v 28tt na genetike alrbo hematologii uz si nepamatam ze kde ze mam nejaku mutaciu genu ci co..
@marlent vdaka za zdelenie skusenosti 🙂 no, som zvedava, ako dopadnem ja a ci vsetko dobre dopadne
@tyrkysova_kobyla ja som sa fakt nastavila tak ze baby je troblemaker od zaciatku a ze to dame...ine som si nepripustala 🙂 drzim palce nech vsetko dobre dopadne
@marlent popravde, aj ja som si to vcera povedala, ked mi povedali, ze babo je ok 😅 reku este asi bude s tebou zabava 😃 a dakujem ❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lulu454 len klud! Krvacala som pocas oboch tehu, sesternica dokonca mala menstruaciu aj pocas. Deti v pohode. Klud a lezat 😘