Ahojte dievčatá, chcem sa opýtať, či su tu nájdu nejaké baby, ktoré normálne krvácali v tehotenstve v prvom trimestri a nakoniec bolo všetko v poriadku, prípadne ako ste to zastavili, priebeh...
@deti95060810 ale mala si normálne krvácanie, či len špinenie?
@cinderelka ja som začala krvácať v 9tt.. Dávali mi magneziove infúzie a nejaké injekcie na zastavenie krvácania.. Žiaľ u mňa to vtedy dobre nedopadlo
@mattkapd prečo si myslíš, že sa to stalo? Bola si chorá, v strese?
@cinderelka ja som krvacala v 6.a 7.mom tyzdni,bola som hospitalizovana. Dali mi lieky na udrzanie a infuzie.odvtedy je vsetko OK,momentalne som v 25tt
@marticka85po koľko si krvácala?
@cinderelka v strese ani chorá nie.. Prečo sa to stalo?.. Príroda tie prve 3 mesiace sú proste také.. Ono možno nemalo byt zdravé a tak to príroda zariadila.. Jasne ze chvíľku vycitky boli ci som všetko spravila dobre a tak.. Ale poplakala som si a povedala si ze tak to proste malo byt.. To bol november 2020 a v decembri 2020 prišla prvá menštruácia po potrate a zároveň aj posledná.. O 6 dní mam termín pôrodu 😍
@cinderelka krvacala som masivne aj s velkymi zrazeninami. Chvalabohu o par dni to preslo
@cinderelka každe tehotenstvo je iné. Moja naj kamoska krvacala riadne, valilo sa z nej a zatiaľ sú v poriadku, myslim ze je 18tt. U mna uz len samotné spinenie znamelnalo začiatok konca. Drzim ti palce nech si ten prvy prípad. 🙏
@mattkapd krásne... tiež verím, že príroda vie, čo robí... ❤ Držím silno palčekyyy...
Ano v 6tt. Bol to hematom, ktory sa neskor vstrebal.
@cinderelka krvacala som masívne asi v 8tt. Mala som hematom ktorý praskol. Bábätko sa udržalo. Potom sa to stalo ešte raz. Predpísali mi progesteron a bola som dlhšie na pn a sledovaná ako riziková. Hematom sa napokon vstrebal. Teraz už som v 8. mesiaci.
@cinderelka ono zalezi od dovodu
Spinenie, krvacanie moze byt zaciatok potratu
Niektore zeny maju akoby menzes prve mesiace
A niekto ma hematom
Jednoznacne - lekar
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
napr. ja.... do piateho mesiaca som chodila s vložkou... bábo sa narodilo v poriadku a v termíne...