Mile maminky. Viem su tu k tomu uz diskusie... ale konkretne okolnosti, skusenosti. Som asi v 5tt... zacala som krvacat. Ako pri menzese (nielen spinanie). Ale nie v case ako by som mala mat menzes normalne. Pocity v krizoch ako pri menstruacii. Na pohotovosti v podstate som sa nic extra nedozvedela a poslali ma domov... mate podobnu skusenost?
Ja som to zazila a opakovalo sa to 3krat potom bol potrat v 20tt a nemôžem otehotniet
Ahoj,ja som v prvom tehotenstve v 6tt krvacala presne ako pri menzese,isla som hned na pohotovost,tam ma vysetrili a lekar zkonstatoval,ze je vsetko ok,ze sa asi vajicko uhniezduje a predpisal mi Duphaston s tym,ze som na druhy den mala ist ku svojmu gynekologovi....ten povedal presne to iste a ze sa uvidi....takto som krvacala 4 dni a potom to preslo....plod bol uplne v poriadku a dnes ma 5 rokov🙂 naproti tomu som v druhom tehotenstve opat v 6tt zacala spinit ale iba slabulinko,taky tmavo zafarbeny vytok,ziadna krv,iba maly fliacik na nohavickach a z toho bol zial zamlknuty potrat☹ nakolko som ani nekrvacala a same to neodislo,musela som ist potom na kyret....takze podla tychto mojich skusenosti by som povedala,ze je to velmi, velmi individualne,nemusi to znamenat nic a naopak,moze to znamenat aj vela....kazdopadne treba navstivit lekara😉
@2veronka7 no uvidis ako to bude dalej pokracovat,kazdopadne si vyloz nohy a maj kludovy rezim,v takychto pripadoch sa a duphaston na podporu,nerobi zazraky ale podpori maternicu,,verim,ze to prestane a tvoje tehu sa bude dalej vyvijat pozitivne,,, urcite ale bys om na tvojom meite lezala a uzivala duphaston ..Drzim palce.
@lucinka511 nuz lezat... 3 a 2rocnu bambule mam doma a momentalne este vsetci marod... no veselo prosto... verim, ze to bude dobre. Uz som sa na dalsieho drobca zacala tesit a ono to asi zamrzi vzdy, ked nakoniec...
@2veronka7 no len nic ine ti neostava len lezat, ako pri dvoh detoch sa neda ael tak skus nacas zorganizovat z rodiny pomoc a manzel aj ked je marod teiz mu nic ine neostava len sa postarat,,skus urobit pre to vsetko a uvidis,,ja verim ze sa podari..ak je plod silny tak sa udrzi..
ahojte maminky..ja mam tiez podobny problem minuly tyzden zisteny pritomny hematom..nasadene lieky.....uz tyzden lezim domka....ziadne krvacanie..zeby sa hematom vstrebaval??dakujem za kazdy koment..som 7tt..dakujem
@wiwi1908 tak ked nemas krvacanie bud rada,mono sa vstrebal, ale aj ta k eb nadalej duphaston a odychj a uvidis do najblizsej kontorlu ci je vsetko ok.
@lucinka511 beriem duphaston....len lezim ...idem len na wcko..🙂
verim ze sme to prekonali 😉
@wiwi1908 drzim palce.urcite ano.
Do buduceho stvrtka ked som objednana na prve vysetrenie sa mi zda dlho cakat pri tom mojom krvacani stale. Skocim poobede k svojmu a uvidime co povie...
@wiwi1908 vcera som takto bola... to prave chvilku krvacanie ustalo a ze teda nevidi momentalne krvacanie... pred tym este sestricka to ste mali ist k svojmu (robi iba popoludni)... to ste uz mali pockat, pohotovost mame od tretej. A dokopy nic som sa nedozvedela, len ze mala gravidita este a v maternici. A popoludni to krvacanie zacalo zasa a trva doteraz... plus dve male decka doma chore vratane mna... manzel chory ale musel ist dnes do prace aspon doobeda. No veselo proste...
drzim palce..napis ako si dopadla.......
Ja som v 6 tt zacala odrazu krvacat, ale tak ze som citila ako to zo mna tecie, uz som si myslela ze som poratila. Ale len taku hodinu, potom to prestalo. A na dalsi den som isla pre istotu ku dr a on ze ano tehotna som ale plod sa nevyvija dobre a objednal ma na kyret. No nastastie sme skusili cez sesternicu ineho lekara a isli sme k nemu na dalsi den a ten ze by sa este nevzdaval a pockal a teraz som v 14 tt a vse je zatial ok. Potom som este krvacala ale uz len po troske a casto mam spinenie. Takze ak ta skoro posle na kyret, tak je lepsie pockat aj do 10 tt, tu to pisali baby.....pripadne skusit ineho dr.
A vam drzim palceky som zabudla dodat 🙂
@2veronka7 silno drzim palce, nech je vsetko v poriadku.
Ja som tiez v 5.týždni skončila v nemocnici pre hematom...asi týždeň. ... Pichali mi injekcie-duphaston a ascorutin..zo zaciatku ziadna akcia srdiecka a na konci uz pekne bilo ☺ a uz nám 11dni robi radost mala dcerka ☺ staci veriť a všetko dobre dopadne ☺
Držím ti palce nech to dopadne ako si prajes.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@2veronka7 Ahoj, ja som pri prvých 2 tehu menzes počas tehu nemala. No keď som zistila, že čakáme náš tretí poklad, všetko bolo inak. Keď som zistila, že som tehu tak som podľa menzesu bola v 6tt. Šla som k svojmu gynekológovi, kde som zažila poriadny šok. Náš pokladík si už veselo šantil v brušku, krásne mu bilo srdiečko, ale v 6tt som nebola. Bola som v 10tt. Takže otehotniet som musela ešte pred posledným menzesom (nebol veľmi silný, ale nedá sa povedať, že by som špinila, slabo som krvácala 5 dní).