Krvácanie v 9. týždni tehotenstva

6. feb 2021

Ahojte! Už celý týždeň špiním raz tmavá krv raz čerstvá. Bola som u dr. Vo štvrtok, bábätko bolo ok a dala mi injekciu na to krvácanie. Celých 24 potom som mala slabé špinenie,len v noci na ráno sa mi zdalo viacej krvy od dnes rána beriem tabletky Dicynone 500. Kedy je to už na nemocnicu. Na udržanie beriem prolutex ráno a progesterón večer. Je 9tt podľa ultrazvuku. ďakujem

deti95060810
6. feb 2021

kľudový režim... v nemocnici s tebou aj tak nič nebudú robiť...ja som takto preležala - úplne zbytočne , lebo sa nikto o mňa ani len neobzrel - v nemocnici niekoľko dní... radšej doma ako v nemocnici...

autor
6. feb 2021

@deti95060810 ďakujem. Kludový režim to mám aj teraz ležím väčšinou celý den. Ešte by som tam niečo chytila čo nechcem. Ďakujem ešte raz

ivik111
6. feb 2021

Ahoj,terapiu máš nasadenú,tak radšej doma v kľude....ak by sa z teba začala valiť čerstvá červená krv s kúskami ak.zrazeninami,kŕče v podbrušku,tak vtedy teda smer nemocnica...ja som bola na Dicynone do 20 tt,lebo stále som spinila,vstrebával sa hematóm...

ivka21
6. feb 2021

Mala som tiež pri prvom babu cca týždeň krvácanie strašne nervy😔3 dní som si polezala v nemocnici s dali mi injekcie na zastavenie krvácania a musela som oddychovať a šetriť sa do konca ale zvládli sme to držím palčeky

autor
6. feb 2021

@ivik111 mne hematóm nepovedala len pozerala krčok maternice potom hovorila niečo, a že od decembra až do konca januára som brala aspirín že aj to môže ovplyvniť...... Čím som staršia tým mám viacej problémov......mám za sebou 2 tehotenstva jedno bolo bezproblémové a pred 2 rokmi tam bol chorý plod na tú chorobu čo dcérka zomrela. Viacej krvy s hlienom mávam ráno potom len po utretí.
@ivka21 no po výkende keď sa nebude zlepšovať pôjdem ešte ku svojej dr. Nech dá ešte injekciu.

dietatko2020
6. feb 2021

Este by si mohla navysit progesteron, ja mam 1 prolutex a k tomu 3x200 mg progesteron vaginalne, plus este ascorutin si skus nasadit. Drzim velmi palce

autor
6. feb 2021

@dietatko2020 ďakujem

ivik111
6. feb 2021

Držím palce,nech sa to upraví🙏☺️

autor
6. feb 2021

@ivik111 ďakujem 😚

aurorastone
6. feb 2021

aj ja som krvacala tiež v 9tt, následne pohotovosť a doktorka mi nasadila duphaston 3krat denne a trvalo to skoro mesiac kým som prestala spinit úplne...

lejluska
6. feb 2021

Ja som krvácala v druhom tehu ( tam to ale skončilo žiaľ potratom v 7tt), potom v treťom tehu tiež v 7tt a narodil sa mi chlapček všetko dopadlo dobre... minulý rok som tiež otehotnela a tam som tiež v 7tt krvácala ale masívne, myslela som si už, že je koniec a mám 4-mesačneho synčeka 🙂 tiež som raz špinila, raz krvácala aj v nemocnici som kvôli tomu ležala... nič len mi tam dávali infúzie, duphaston, ascorutin, dycione... potom ma prepustili s nadriadeným kludovym režimom... lieky som brala naďalej...tehu vysoko rizikové ale sme tu.... držím palce nech sa to upraví a nech je všetko ok 🙏🙂❤️ ešte to môže dobre dopadnúť 😉

autor
6. feb 2021

@lejluska ďakujem 😘. Ja verím že všetko dobre dopadne. Ja robím preto maximum potom je to v božích rukách. Len keď človek vidí krv tak nenapadne mu nič dobré. 😘😘😘😘

lejluska
7. feb 2021

Presne všetko je v božích rukách...a vždy to môže byť ešte dobré ❤️ keby si vedela aké diagnózy mi teraz v tehotenstve zistili, začalo to krvácaním, potom placenta praevia centralis čiastočne vrastena, nedávali nám veľké šance, diagnóza nebezpečna nielen pre bábo ale aj pre mňa, skrátený krčok už od 20tt IBA ležať, vstávať iba nutne...no hrozne...a dotiahli sme to do 37tt...🙏 Viem, že iba vďaka Bohu...a potom v pôrodnici na mňa pozerali jak na zázrak 😉🙂
Treba aj veriť, myslieť pozitívne aj keď je do ťažké, viem o čom hovorím...ale bude dobré 🙏♥️🙂

autor
7. feb 2021

@lejluska 😘😘😘😘 no to je vážna diagnóza o Tom dom už počula. No veru je to zázrak 😘😘😘😘 ďakujem

monika5481
30. aug 2021

Ak by niekomu pomohli posuniem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre