Krvácanie v 9. mesiaci tehotenstva

lenka2321
8. dec 2024

Baby prosím poraďte mi, čo to môže byť?
Trápi ma trošku zápcha, nemôžem ísť na veľkú, ťahá ma pôjdem a nič stačí, že len trošku slabšie zatlačím ide mi krv som v 9. mesiaci - 36 tt...
Bojím sa, že čo to môže byť... Zajtra idem na poradňu, chcem sa spýtať lekárov, ale prednedávnom som zase trošku krvácala a už sa veľmi bojím ..
Skúšala som na tú zápchu sušené slivky, jablká, trošku oleja a nič vôbec... Už som z toho zúfala a vo veľkom strachu...

rebi789
8. dec 2024

@lenka2321 hemoroidy

anjelicek26
8. dec 2024

Nejaký hemeroid vnútorny.. to sa po pôrodu upravi, teraz s tým veľa neurobíš.. treba viacej piť a viacej sa hýbať, to spomalene trávenie je bohužiaľ v tehotenstve normalne.

andaluzia12
8. dec 2024

Ešte aj teraz ti môže pomôcť Detralex ….

magnus020
8. dec 2024

@lenka2321 ahoj skus kazdy den vypit 2dcl slivkovej stavy znacka: Mivolis kupujem v DM.Mne iba toto pomohlo.

michaela329
8. dec 2024

Kúp si glycerínove čipky a lactulozu. To už budú hemeroidy.

stellarstar
8. dec 2024

Teplú vodu s olejom, v dm dostať slivkový drink ten je tiež dobrý

eva233
8. dec 2024

4m som musela lezat v nemocnici... Poviem ti zápcha bola pre mňa strašný strasiak, keďže som sa otvarala...
Najviac mi pomohla stava z kyslej kapusty a čípky... A hlavne klud uz si 9m aj keby sa nieco dialo, bábätko bude v poriadku 💪

lenka2321
autor
8. dec 2024

@eva233 No tá zápcha je veľký strašiak a hlavne v tehotenstve... Ja som skušala všetko možné kyslú kapustu, sušené slivky, jablká atď. ... Nedávno som skúšala čípok, tak uvidíme

smajliica
8. dec 2024

mne pomohlo 2-3 ks kiwi denne 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre