Krvácanie v 8. týždni

martaatram
16. jún 2023

Ahojte prosim Vas mali ste niektora tak ze bolo vsetko v poriadku a zacali ste masívne krvácať ?hematom ani nic ine nevideli ..srdiecko bije som v 8tt ..lezim v nemocnici strasne sa bojim 🥺😢

leona45
16. jún 2023

@martaatram ja som v 7tt krvacala tiez lezala v nemocnici. Mala som hematom. Vsetko dobre dopadlo

cukruska1920
16. jún 2023

Určite to bude hematóm...ja som krvácala od 6-10tt najprv nebolo vidno nič až potom sa objavil hematóm..bola som mesiac v nemocnici...potom sa vstrebal..treba veľa ležať a chodiť len minimálne ..drzim palce

divokykonik
16. jún 2023

@martaatram Bratrancova žena bola v prvom trimestri viac v nemocnici ako doma, jeden raz tak krvácala, že si myslela, že už je bábätko preč. Teraz má zdravého a krásneho chlapčeka ročného doma.

martaatram
autor
16. jún 2023

Ďakujem Vam ❤️

veve_ad
16. jún 2023

Nemas nizko placentu? Ja som tak mala a krvacala v 11tyz. Dopadlo to dobre

martaatram
autor
16. jún 2023

@veve_ad nevedeli sami ze z coho stale nic neviem

viki_00
16. jún 2023

Ahoj aj ja som krvacala až 2x tak že som si myslela že je po všetkom. Tiež najpr nič nebolo vidieť a nakoniec mi zistili 6 mm hematom. Hneď hospitalizácia ale chvalabohu to hneď prestalo. Teraz som 10 tt beriem ascorutin chvalabohu párkrát som len tak špinila ale teraz to prestalo chvalabohu dúfam že už to zle máme za sebou. Hlavne veľký kludovy režim ja to tak dodržujem že naozaj cele dni len ležím max na wc alebo prejsť sa okolo domu. Drzim palce

martaatram
autor
16. jún 2023

@viki_00 ďakujem 🙏🏻verim ,že to bude aj moj prípad a v kolkom si ? Myslis ze sa to po 3 mesiacoch ústali?

viki_00
16. jún 2023

@martaatram teraz som 10 tt . Drzim palce🍀

veve_ad
17. jún 2023

@martaatram autorka, ako sa mas?

martaatram
autor
17. jún 2023

@veve_ad dakujem fyzicky fajn…krvacam len ked idem na wcko …psychicky horsie nejde minorestat plakat ja viem ze mam byt pozitivna ..ale mne hento tak luto nase vysnívané asi ako kazdej jednej v tejto skupine ale pytam sa preco 🥺 preco si nemozem uzivat bezproblémové tehotenstvo

viki_00
18. jún 2023

@martaatram hlavne kľud, kludovy režim hore nohy celý deň max na wc. Drzim silno palce, kedy idete na kontrolu?

martaatram
autor
18. jún 2023

@viki_00 ja som tu stale v nemocnici hore nohy mi nedali .. bola som na sone pred hodinou a bolo babatko aj srdiecko tak som kludnejsia 🙏🏻🙏🏻🙏🏻okolo bábätka nic ziadny hematom …🤷‍♀️ani na krčku ..nevedia preco stale krvacam ked idem na wc ..mozno zostatková ale zeby za dva dni to neslo prejst ?

viki_00
18. jún 2023

@martaatram môže byt že zostatková krv po tom hematome

martaatram
autor
18. jún 2023

@viki_00 verim ze ma zajtra pustia domov do svojho a uz sa to nikdy nezopakuje 🙏🏻🙏🏻🙏🏻uz to nikdy nechcem zažiť

danac46
18. jún 2023

Ja som krvácala tiež v 12 tt a potom ešte aj v 20tt ležala som pár dní v nemocnici,mala som nízko placentu aj hematóm.Dokonca som krvácala aj pár dní pred pôrodom,vždy som sa dorevala uz som myslela že je po všetkom a teraz má rok a pol

danac46
18. jún 2023

Domov sa nehrab bud rada že si pod dohľadom a robia ti každý deň sono aspoň vieš že je všetko ok.Doma by si len stresovala ak ešte krvácaš

martaatram
autor
18. jún 2023

@danac46 nerobia mi kazdy den sono keby ano tak som kludna stale …robili piatok a chceli az zajtra alebo stredu …ale spravil mi dnes tiez to nieje vaginálne robit kazdy den sono v poriadku … uz mi ani nedávajú infuzky presli na lieky dicyone ..

danac46
18. jún 2023

@martaatram tie lieky dávali aj mne infúziu som mala asi len dva dni.Teda ale mne robili sono každé ráno

martaatram
autor
18. jún 2023

@danac46 ja som mala tiez najprv infuzky zmenili teraz na lieky …joooj tak to si mala super mne povedali ze to nieje dobre pre babo …urcite by som bola kludnejsia keby kazdy den …ale tak verim uz ze bude vsetko v poriadku a sem pridem o 7mesiavov ked budem rodiť 🙏🏻

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre