Krvácanie v 7. týždni tehotenstva

11. okt 2022

Ahojte,chcem sa Vás spýtať.vcera som bola u gynekologicky,videla bit srdiečko,všetko v poriadku..dnes som išla na wc,a po utreti somala jasne červenú krv asi 5 utreti za sebou a potom už nič? Dr nedvíha telefón, myslíte že to je vážne alebo sa to stáva? Ďakujem

veronika3110
11. okt 2022

ja osobne som nekrvácala, ale asi by som šla na pohotovosť, nech to skontrolujú, aby si bola v kľude.. tak budeš nad tým stále rozmýšľať, či sa niečo náohou nestalo :/

lucinka5051
11. okt 2022

Moze to byt bezne (hematom) ale aj nemusi...ja by som isla na pohotovost nech ta prekontroluju..radsej skor ako neskor

lanah
11. okt 2022

Ja by som išla hneď na pohotovosť. Toto čo opisujete sa mi stalo pri prvom potrate.

tandariatko
11. okt 2022

Ahoj, určite to nie je bežné. Ja by som na tvojom mieste išla na pohotovosť.

tianna
11. okt 2022

Jasné, určite pohotovosť. Nemusí to nič znamenať ale rovnako aj môže. No to bez vyšetrenia nezistis.

evkaor
11. okt 2022

Určite pohotovosť...

leona45
11. okt 2022

Ja som presne v 7 tt zacala krvacat, hematom. Bola som hospit. Dostala som lieky.

csipcsip000
11. okt 2022

Chod na pohotovost ale nemusi to byt nic vazne moze to byt kludne len zilka nie vzdy to znaci potrat ale urcite chod na pohotovost radsej

autor
11. okt 2022

@leona45 ok ale čo znamená začať krvácať ja som to mala len jednorázovo po použití wc odvtedy už pár hodín nič,nemám bolesti ani nič iné,tak mi príde trošku divné hneď utekať na pohotovosť..ak necítim zmeny

leona45
11. okt 2022

Ved ano. Max to s konzultujte s vasim gyn. Zo mna to tieklo

veronika3110
11. okt 2022

Nuž je to na tebe.. nemusí byt nič vážne a môže.. ako sa hovorí.. radsej ísť zbytočne ako ísť neskoro… ak ti to je divne, tak nechoď… len ak by sa náhodou bábätku niečo stalo, urcite by si si to vyčítala, čo ti samozrejme neprajem

bolarazjedna
11. okt 2022

Tak môže sa stať, že potom prídeš a bude neskoro. Ja som pri utreti mala iba hnedú krv, aj tak som hneď letela na pohotovosť - predtým som už jeden missed ab mala, veľmi som sa bála o bábätko. Vedia ti dat lieky na zastavenie krvácania. Ale samozrejme, môže sa stať, že už nebudeš krvácať a všetko bude v poriadku, ale nemusí to tak byť.

lejluska
11. okt 2022

Ja som v 3 tehotenstvach krvácala v 7tt, v poslednom masívne, jasnočervenou krvou a teda riadne veľa...a mám úplne zdravého 2 ročného syna... nemusí to vôbec nič znamenať ale aj môže ... takže za mňa po mojich skúsenostiach jednoznačne pohotovosť.....a tam uvidia...a aj vedia pomôcť v určitých prípadoch....
Silno držím palce 🍀🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre