Krvácanie v 7. týždni a žiadne srdiečko

evelyn_lia
28. okt 2013

Ahojte. V piatok som bola u lekárky, chcela som si dať potvrdiť tehotenstvo. Podľa poslednej ms som bola na konci 6 tyždňa a lekárky videla iba prázdny gestačný vak, žiadny náznak plodu, ani srdiečko. Objednala ma na 4.11. s tým, že už musí byť vidieť srdiečko, keď nie, ak máme problém. Lenže dnes som začala navyše krvácať a mám bolesti ako pri menštruácii. Neviem čo mám robiť, chystám sa zavolať lekárke, ale neviem čo by mi vedela pomôcť, keď tam vlastne ani predtým ešte bábo nevidela.. Asi budem musieť počkať do toho 4.11. aby som sa dozvedela pravdu... neviem ako to vydržím. Máte nejaká podobnú skúsenosť? ďakujem

ladybirdddka
28. okt 2013

UTEKAJ NA POHOTOVOSŤ !!!!!!!!

mijunik
28. okt 2013

@evelyn_lia pripájam sa - rýchlo, ihneď to rieš. Zavolaj lekárke, ale hneď teraz, alebo rieš pohotovosť. Nečakaj. Držím palce.

alexia11
28. okt 2013

Rychlo chod k lekarke, ked krvacas. Tu nie je na co cakat a kdeze este az do 4.11. Ani nerozmyslaj nad tym, ze nepojdes, kedmas navyse aj bolesti. Este dnes urcite let k lekarke.

iwesska
28. okt 2013

Naco chces cakat? Ked krvacas a este mas aj bolesti tak to urcite nie je dobre a normalne uz vobec nie. Mozno sa to este da riesit liekmi, ked budes cakat tak uz ani nemusi byt co riesit.

hallie
28. okt 2013

Kazde krvacanie v tehotenstve sa ma hlasit. Volaj lekarke alebo bez na pohotovost.

evelyn_lia
autor
28. okt 2013

Ďakujem baby za povzbudenia. Volala som lekárke. Dohodli sme sa, že zajtra ráno prídem na krv, chce si byť istá ohľadom mimomaternicového tehotenstva atď. Predpíše mi nejaké lieky na podporu a udržanie tehu. Zatiaľ to krvácanie nie je našťastie veľmi silné, ale dohodli sme sa, že keby zosilnelo tak utekám na najbližšiu pohotovosť. Takže zatiaľ tak. Utekala by som k nej hneď, ale pracujem 110 km od môjho domova a lekárky a denne cestujem... žiadna sláva. Ďakujem baby ešte raz.

kveta
28. okt 2013

@evelyn_lia Na centralny prijem do nemocnice.

kveta
28. okt 2013

@evelyn_lia Daj si aspon vitamin C.

simkarobkova
28. okt 2013

@evelyn_lia ahoj, drzim ti velmi palceky, aby bolo vsetko v poriadku, ale umna to bolo tiez ta,to a na druhy den mi oznamil doki, ze mimco sa neuhniezdilo a odislo nam... velmi ti prajem, aby to u teba bolo inak..ale ak by sa nahodou aj nieco taketo stalo, mysli ato, ze vas asi pfvenechcelo... ze mozno by sa narodilo chorucke. Alebo tak... prjde druhe.. k nam prislo po mesiaci... za 20 dni rodim..

hwiezdinka
28. okt 2013

@evelyn_lia ahoj, drzim ti palce, aby to bolo v poriadku.

zuzinkabluzinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eliaska23
28. okt 2013

ahoj, prosim ta, daj vediet ako si dopadla, mam rovnaky problem, ale nekrvacam... @evelyn_lia

mamamonika
28. okt 2013

@evelyn_lia AHOJ chod na pohotovost tam ti urobia aj sono, ak uvidia akciu srdiecka daju ti duphaston alebo utrogestan proti krvacaniu a musis mat kludovy rezim. AK tam srdiecko nebude je to MISSED ABORT, ja som to tento rok mala dvakrat prvykrat som ani nekrvacala a druhykrat ano, lebo som mala hematom na maternici. DRZIM TI PALCEKY, aby to dobre dopadlo. 🙂

evelyn_lia
autor
29. okt 2013

Ahojte, ste strašne milé že mi tak pomáhate a radíte. Stále mám hrozné bolesti a krvácam ako pri menštruácii. lekárka mi predpísala Duphaston, tak dúfam že to zaberie. Zajtra budem vedieť výsledky krvných testov, ktoré mi dnes robila. Bábo sme nevideli ani doteraz takže sono by nič neukázalo. Dúfam, že zajtra už konečne niečo zistíme.

marianat
29. okt 2013

držím prsty, u mna to neskončilo dobre, zajtra idem na čistenie ☹,

mijunik
30. okt 2013

@evelyn_lia ahoj, ako dopadli výsledny krvných testov? Veľmi Ti držím palce, aby to dobre dopadlo.

evelyn_lia
autor
30. okt 2013

Ahojte babeny, tak držte sa, veľká správa - lekárka zistila z krvných testov, podotýkam na konci siedmeho týždňa, že som TEHOTNÁ !!! Pýtate sa či je to všetko? Áno, je to všetko. Správa, na ktorú som čakala celý deň a nevedela od nervozity obsedieť. Bola som asi naivná, keď som čakala, že sa konečne dozviem niečo viac? Nedá sa povedať, či je hladina HCG v norme, alebo nižšia, prípadne vyššia, nedá zistiť či sa jedná o mimomaternicové tehotenstvo, ani či som už náhodou nepotratila, lebo hladiny by tak rýchlo neklesli, nevie mi povedať prečo vlastne krvácam, môže to byť bežná menštruácia v tehotenstve, alebo aj predzvesť potratu... Neviem čo som čakala, ale určite nie suché konštatovanie - Podľa hladiny HCG ste tehotná! ... aj keď to už vlastne nemusí byť pravda. Takže nezostáva mi iné ako zas čakať a čakať a čakať do pondelka, ktorý mi pripadá neskutočne ďaleko, aby mi urobila sono a ja som sa konečne dozvedela pravdu. Neviem ako to vydržím, držte mi palce, dám vám vedieť

hallie
30. okt 2013

@evelyn_lia to, či máš vysokú hladinu HCG si mohla zistiť aj testom... neskutočné.

evelyn_lia
autor
30. okt 2013

@marianat Je mi to veľmi ľúto 😢 Budem na teba zajtra myslieť, aby si to zvládla.

eliaska23
30. okt 2013

@evelyn_lia to čakanie je hrozné... držím ti palce, aby si to zvládla a nech potom počuješ dobré správy...

marienka1703
30. okt 2013

utekaj na pohootovost!!

marienka1703
30. okt 2013

ako ze nevie, ved podla hodnoty HCG- ti vie aj vyratat priblizne vktorom si tyzdni, a ak by sa dialo nieco zle, tak klesa, kazdym dnom,,,,,nechapem,,,trocha postup tej lekarky,:(

simik2309
30. okt 2013

@evelyn_lia aj ja som krvacala v 6 tyzdni, dali mi cipky a tabletky a mam krasneho 2 mesacneho syna..

sjuzan77
30. okt 2013

@evelyn_lia na tvojom mieste by som pouvazovala nad zmenou lekarky. Tiez som mala minuly tyzden tieto problemy, zacala som spinit, ale potom to preslo do krvacania. Ked som volala lekarovi, kazal mi okamzite prist, zobral krv, spravil sono, aby skontroloval ako prebieha tehotenstvo, ci sa nejedna o mimomaternicove, alebo ci sa nieco zle nedeje. Zial dialo sa 😔 pristup tvojej lekarky sa mi zda maximalne flegmaticky 😠 drzim palce, nech vsetko dobre dopadne.

evikuska
30. okt 2013

ahoj... tak ja vobec nerozumiem konaniu tvojej doki, ja ked som bola na zaciatku tehu, tak som slabo zaspinila, naozaj slabo len taka mala nitka, nie to este krvacanie ako pri menzes, a hned som utekala na pohotovost... tam mi pichli nieco na zastavenie krvacania a polezkala som si tam asi 4 dni, kym nebolo vsetko ok.... ale ze ti doktorka povie treba cakat, to som naozaj prekvapena... co chce cakat, kym samovolne potratis??? nechcem ta strasit, ani v tebe vyvolavat paniku, v tvojom stave, ale ja by som sla na gynku na pohotovost... a vzala si veci na prijem... naozaj ti velmi drzim palce...

matozazzo
30. okt 2013

Suhlasim s @evikuska. Na pohotovost a vezmi si veci na prijem... 2x som potratila a malo to taky isty priebeh :(

mamamonika
1. nov 2013

@evelyn_lia Utekaj od takej doktorky, preco ti neurobila sono?POKIAL si otehotnela v case ovulacie v strede cyklu , tak uz by ti mala vidiet srdiecko, ak byt ti videla len vak a ziaden plod tak je to jasne. To je krava prepac, ja by som tiez isla na pohotovost povedz , ze mas bolesti a oni ti urobia ihned sono.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre