Krvácanie v 7. týždni

viki_00
24. máj 2023

Baby som 6+1 tt (po IVF).Dnes v nad ranom také mierne krvácanie potom prestalo už len taký hnedý výtok občas. Išla som na pohotovosť. Doktorka povedala že keď mám progrestenal 2-1-2, clexan aj aspirin je normálne že môžem krvácať niekedy. Pridala mi iba ascorutin 3x za deň. Robila mi sono chvalabohu babo bolo už vidieť, krásne bilo aj srdiečko, prvýkrát som ho videla takže krásny pocit, tak ma poslala domov stym že je všetko v poriadku, len ma trocha pobolievaju vaječníky tak len ležím, mali ste tiež niektorá podobnú skúsenosť? Prestalo potom krvacanie ?

helcanw
24. máj 2023

Mala som, síce nie po ivf, ale tiež som v takomto štádiu jedenkrát krvacala, potom už len hnedé spinenie. Mne dali injekciu na zastavenie krvácania, duphaston a ascorutin. Potom som ešte obcas mierne spinila a v 11tt znovu som mala jednotazovo krvácanie a hnedý výtok. Povedali mi, že je to spôsobené nízko položenou placentou. Našťastie sa do ďalšej kontroly vytiahla a už s tým problém nebol. Držím palce!

divokykonik
24. máj 2023

Bratrancova žena bola v prvom trimestri viac v nemocnici ako doma, poriadne krvácala. Raz to bolo tak silné, až si myslela, že nebude bábo. A teraz už im behá po dome ročné dieťatko. Jej prestalo krvácanie až v druhom trimestri.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre