Krvácanie v 6. týždni - návšteva gynekológa

28. okt 2022

Som objednaná na pondelok k pani doktorke. Som v 6tt, vidim že aj testy mi ukazujú napr 1-2, predvčerom 2-3 a dnes 3+ (tie clearblue digi) no ale tým že krvacam sa bojim že mi lekárka povie že naco som vlastne chodila, že to môže byt biochemické, že je ešte skoro. Keď ale krvacam tak, že iba pri utreti ale citim že na sliznici to je, je mi to cele cudne dievcata … ale taký stres z reakcie lekárky som ešte nemala

katulka94
28. okt 2022

Ak krvacas v 6tt nemáš čakať 3 dni do pondelka ale mala si byt už na pohotovosti ak nemáš možnosť ísť už dnes k svojej dr. Báť sa reakcie doktorky pane bože to bez komentára v prvom rade je možnosť zachrániť tehotenstvo ako riešiť co niekto povie (btw nepovedala by ti absolútne nič zle lebo je úplne normálne v takomto príde utekať k dr)

aliaray1
28. okt 2022

Ja by som uz bola na pohotovosti. Tam mi spravili hcg a tehu sa potvrdilo, mala som hematom a ak by zacal krvacat, mohol by strhnut aj plod a sposobit potrat. Mali mi asap nasadit progesteron (utrogestan) ako som sa o par dni neskor dozvedela, no mna poslali na urgente rovno na potrat. Ja ich do pedele, vymenila som aj ambulantneho gyndosa, novy lekar mi nasadil progesteron a dnes nam v posteli odfukuje nadherne zlatunke zdrave vysmiate dievcatko ♥️.

Drz sa 🤗💐

autor
29. okt 2022

@aliaray1 ahoj! Tak bola som u lekárky, 5tt+0 podľa MS, gestacny vak 7mm, dostala som progestanelle, mám sa ukazat budúci týždeň (8-10.11) či bude bit aj srdiecko, resp. či uvidí niečo viac. Povedala mi aj prípadný termín pôrodu, nepôsobila ani nejako pesimisticky, skôr tak neutrálne a povzbudila. Nádeje si nerobim, uvidim čo bude teda ten dalsi týždeň 🤭

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre