Krvácanie v 6. týždni

19. sep 2023

Ahojte včera som tu písala, že som začala špiniť v 6tt, utekala som na pohotovosť, pichli mi dicynone, prestalo to. Dnes ráno som vstala a už to nie je len špinenie ale aj malé fliačiky krvi keď pritlačim pri utieraní. K mojej lekárke mám isť zajtra, dnes nerobí, šli by ste zas na pohotovosť alebo čo mám robiť? Len čakať? 😭 na pohotovosti mi včera povedali, že vyzerá byť všetko ok.

anjelicek26
19. sep 2023

Ak si bola vcera na pohotovosti, tak dnes by som asi nesla, neviem... dali ti progesteron? Nakazali nejake ine lieky? Vypisali ta na PN, si doma a lezis? Neviem, co ineho este mozu urobit, v tomto tyzdni je to vsetko alebo nic :( Zasa dalsie vaginalne sono v tom sprtat zas ziadna slava nie je, ked uz aj tak krvacas...ber to tak, ze ta dnesna krv moze byt aj s vysetrenia vcera...

autor
19. sep 2023

@anjelicek26 podľa mňa to je zo stresu, rano som mala iné dôležité vyšetrenie (nie gynekologické) a dosť som bola vystresovaná…dali mi len dicynone s tým, že zajtra už mám isť k svojej lekárke, ale tá dnes nerobí😭 neviem fakt čo to je, ale strašne sa bojim…veď to, že neviem či má zmysel isť tam zasa, keď som tam bola včera večer o 9tej

anjelicek26
19. sep 2023

Nohy hore a oddychovat, podla mna viac teraz neurobis, daj sa do co najvacsej pohody. Babatko bolo vcera v poriadku, tak je urcite aj dnes. Treba verit.

autor
19. sep 2023

@anjelicek26 bolo to také krvavé špinenie, pár x na papieri, teraz už len skôr hnedé..do toho jemná bolesť v podbrušku :(
Verím🙏 ale bojim sa

drahomirrra
19. sep 2023

Absolútne nič viac nevieš urobiť, toto je tak skoré tehotenstvo, že je to hop, alebo trop. Maximálne ti dajú progesterón a nechajú to na prírodu.
Uvidíš. Nič iné ako odpočívať urobiť nevieš.

autor
19. sep 2023

@drahomirrra ďakujem :( verim, že to bude dobre

drahomirrra
19. sep 2023

Držím palce, sú ženy, čo krvácali celé tehotenstvo a majú zdravé deti. Bude dobre, uvidíš.

autor
19. sep 2023

@drahomirrra ďakujem vam za podporu, ste skvelé❤️ citim sa vďaka vam aspon lepšie..verim, že to bolo len po včerajšom vyšetreni a po tom dnešnom strese…nemožem povedať že by to bola krv ale skor také krvave špinenie…teraz už len jemné špinenie do hneda

ornela_tn
19. sep 2023

potom napíš ako na tom si. Držím palce

mircalla
19. sep 2023

No zo stresu sa nekrvaca....Skor iny dovod. Na pohotovost by som nesla, nic neurobia, pockala by som na svojho gynekologa. Presne ako pisu, nijako to neovplyvnis. Tiez som krvacala a bolo to ok, ale ine tehu to ok nebolo.

autor
19. sep 2023

@ornela_tn ďakujem🙏

autor
19. sep 2023

@mircalla určite napíšem…krvácanie mohlo vyvolať vraj aj vyšetrenie, ale nechcem si robiť nádeje…teraz nič, ani nešpinim, sem tam pri utretí jemne špinenie, inak mám prítomnú celý deň bolesť v podbrušku, križoch a prsiach presne ako pred očakávanou ms

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre