Krvácanie v 6. týždni

michaela9751
15. okt 2021

Ahojte chcem sa spýtať či ste mali takúto skúsenosť v pondelok mi lekár potvrdil tehotenstvo 6tt všetko v poriadku predpísal mi clexan a progestenale tabletky no dnes som začala krvácať bola som na pohotovosti kde na usg videli uu gs+zltkovy vak a Hcg od pondelka stúplo na vyše 10 000.
Lekárka mi pichla injekciu na zastavenie krvácania a mám ďalej pokračovať v tom čo mi predpísal lekár a samozrejme kludovy režim.
Vzhľadom na to že už som mala veľa biochemických a jedno mimo tak sa chcem spýtať či sa teda mám obávať alebo to bude v poriadku.
Ďakujem za reakcie

miskamicha
15. okt 2021

@michaela9751 to nik nepovie. Do 12 tt je vsetko 50:50. Krvacala som opakovane do 15tt. Nemusi to byt nic a moze 🙂 hlavne klud a pozitivne myslenie, viem ze je to tazke. A to co videli na usg vsetko zalezi od kvality pristroja...mne moj dr videl 5+4 embryjko s bijucim srdieckom a na urgente 6+1 plod nevideli / islo ma porazit/. Verim,ze vam to konecne vyslo a bude vsetko v poriadku!!!🙏🙏

vsetkounas
15. okt 2021

@michaela9751 tu ty vie asik odpovedať jedine Boh je to v rukách Bozich veľa tehotenstiev vydrží do konca a veľa konci potratom treba veriť myslieť pozitívne ja som mala jedno neúspešne tehu spinenie neznamenalo nič dobré .Potom tehu kde som celé spinila krvácala a máme princeznú zdravú a krásnu .Je to stres treba fakt ležať a myslieť pozitívne aj keď sa to ľahšie píše a vraví ako koná keďže sama viem aké to je mať stres a strach čo bude a či bude ok

ailiba
15. okt 2021

@michaela9751 predpokladám, že lekár ti predpísal progesteron a clexan ako prevenciu, keď si mala predtým problémy. Hcg ti krásne stúpa, sono je zodpovedajúce týždňu tehotenstva. Už len mat k ľudový režim, brat lieky, pozitívne sa naladiť a čakať. Biochemické tehu to nie je, držím palce, aby ti všetko dobre dopadlo (ja som tiež práve 6tt), ale ešte som na sone nebola.
Dopredu sa vidieť nedá, ale výsledky máš dobre, tak snáď to krvácanie prestane a bude všetko v poriadku, držím palce🙏💗.

queen_el
15. okt 2021

Ja som mala velmi podobne, mala som hematom, preto som krvacala. Na usg nevideli povod krvacania? Mala si aj bolesti, krce? Ak nie, to je dobre znamenie. Zial prvy trimester je taky neisty.

patricka
15. okt 2021

Ja som krvacala do 17tt uz som bola z toho na nervy ale všetko dobre dopadlo a mame uz malemu skoro 2 ročného sibala doma....držím palce verím ze všetko bude v poriadku....

kiki68
15. okt 2021

No co Ti poviem, ja som mala nervy tiez, brala som tehu aspirin, utrogestan, magnezko a do 24tt som len dufala. V tom 24tt som si povedala, ze ok, teraz uz to aspon mozu zachranovat. Paradoxne od 24tt to zacalo byt podstatne lepsie a do takeho 36tt to bola najlepsia cast tehu.

lusyc
15. okt 2021

Ja som tiež krvácala v 7. a potom zas v 12./13.tt urobili sa mi hematomy, teraz som v 33.tt a už len dúfam v šťastný koniec tehu a začiatok novej etapy. V predoslych tehu som "len" špinila v 1.trimestroch, tak z toho veľkého krvacania v tomto tehu som bola úplne vydesená. Treba len dúfať a čakať.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre