Baby, potrebujem povzbudiť a možno upokojiť. 🙏lebo sa zrútim. Som dnes 6+1, doma som začala z ničoho nič krvácať, nie spinit, ale riadne krvácať, na pohotovosti videli plodik aj so srdiečkom, pred dvomi dňami malo 3 mm, dnes 4,5 mm. Nechali ma v nemocnici, pichaju do žily na zastavenie krvácania. Stále ležím, pečiem ci to ustupuje. Prosím Vás, mali ste niečo podobné a bábätko to dali? Ja som nenormálne vystrašená.
ja som to mala, začala som doma tak krvácať, že som si bola istá, že je koniec a mám krásnu dcérku, neboj, pokiaľ je akcia srdiečka je to ok... Nemáš obdobie menštruácie? To môže byť aj preto....Držím palce
Hlavne sa neboj, nečítaj príbehy s negatívnym koncom a buď v kľude aj keď je to strašne ťažké. Stalo sa mi to isté pred 2 týždňami, začala som 6tt a ráno som začala špiniť, neskôr krvácať. Tiež mi pichli dicynone na zastavenie krvácania, na druhý deň som šla k svojej dr. videla že je všetko ok a dala mi duphaston + ascorutin. Teraz som 8tt, nešpiním už, len sem tam keď idem na veľkú potrebu, pri tlaku. Dr zhodnotila, že hematóm nevidí, že skôr asi ide o slabučké cievky, ktoré pri prekrvení praskajú 🙂 vraj je to dosť bežne…v týchto začiatkoch a celkovo v prvom trimestri ti nikto nič negarantuje a hlavne to je naozaj na prírode, aj keď sa to zle počúva, ale musíš ostať kľudná a pozitívna a veriť 🙏❤️ to je to najviac, čo vieš teraz pre plod urobiť..
Moja kamarátka toto zažila a teraz jej malý beha po obývačke ❤️držím palce
Do 24tt každý 4.t som mala krv. Až 6 lekárov ma prezrelo a príčinu nezistili. Všetci skonštatovali, že asi som jeden z mála prípadov čo majú ms počas tehu. Ale teda babo sa narodilo zdravé 🙏❤️
Baby, premýšľam, ze včera som si robila vyplach s rosalginom. Nemohlo mi to ublížiť? Respektíve spustí krvácanie? Prvý raz som si ho robila, nebolo mi to príjemné, ale Dr mi odporučila, mam.jemne svrbenie. Tak teraz už zvažujem všetko. Krvácanie ustalo po.injekcii. Teraz bude ďalšia. Ale sono až v pondelok 🙈🤦♀️
ja ti poviem pozitivny pribeh - 5+9 som mala silne krvacanie, na ultrazvuku akcia srdca a lekar na pohotovosti povedal, ze mam pocitat so vsetkym. Ze tam mam hematom a z toho to krvaca. Krvacanie sa zastavilo, potom sa este raz zopakovalo v 13. tyzdni, ale plod sa udrzal a dnes ma 8 rokov. drzim palce, nevzdavaj sa!
Podľa mňa určite môže, stačí, že si si zaviedla tú pipetku hlbšie a spustilo ti to krvácanie..mohla ti aj prasknúť nejaká cievka alebo čosi..hlavne, že to prestalo 🙏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
pol na pol. Velmi rada by som Ti dala povzbudzujucu spravu, ale bohuzial sa neda. Mala som to presne tak ako ty, idealne rozmery, srdiecko bilo a do rana som o babatko prisla. A druhykrat rovnako a dnes ma cez 2 roky a to som krvacala ako Niagarske vodopady.
Aj zistili pricinu krvacania? Napriklad hematom? Drzim palce, ale toto je na zblaznenie, lebo sa neda nic, len cakat.