Krvácanie v 5. týždni tehotenstva

milagrosss20
21. jún 2014

Ahojte je tu niektora co pocas tehu krvacala? Som cca5 tyzden tehu..nasadili mi lieky dupaston dicinone kanavid a ascorutin..no mne sa zda ze viac krvacam ako pred tym....uz mam aj a vlozke krv a pred tym som nemala... ☹ je to niektora ktora tiez takto krvacala a bolo vsetko ok?

misaelka
21. jún 2014

@milagrosss20 okamzite chod na najblizsie gynekologicke odd. nestracaj cas, mozes o babo prist!

nini1010
21. jún 2014

Krvacat pocas tehotenstva nie je predsa nikdy normalne!nestracaj tu cas vypisovanim a bez na pohotovost lebo to naioaj nemusi dopadnut dobre!

ukulela
21. jún 2014

duphaston som brala aj ja - preventivne, lebo som mala jeden spontanny potrat. je rozdiel krvacanie a spinenie. a krvacanie jasnou cervenou krvou nie je dobre znamenie :( utekaj na pohotovost / gynekologicky urgent. tam ti viac povedia.

ulu465
21. jún 2014

urcite na pohotovost, ja som pri druhom tehu mala hematom, tiez som krvacala a a to az tak ze doslova zo mna lialo, krvacala som 3mesiace vkuse, bola som vacsinu tehu v nemocke ale drobec to zvladol a vsetko dobre dopadlo

denisa87
21. jún 2014

juj,asi si sla,to je dobre,ak budes vediet ako si natom,daj vediet,Drzim palceky 😔

milagrosss20
autor
21. jún 2014

@denisa87 ano som na pohotovosti a cakam co bude dalej...sice neviem ci nieco bude vidiet kedze som 5 tt...

nikuska88
21. jún 2014

držím veľmi palce nech všetko dobre dopadne ...veľa síl

janesa1984
21. jún 2014

@milagrosss20 drzim palce aby vsetko dobre dopadlo

sonice
21. jún 2014

@milagrosss20 ja som krvácala. Mala som zle umiestnenú placentu cez krčok. Všetko dobre dopadlo, krvácajúce bábo už má rok :D. Držím palce aj Tebe.

milagrosss20
autor
21. jún 2014

@denisa87
@janesa1984
@nikuska88 ahojte takze mam hematom 8x4 mm preto krvacam...vsetko je v poriadku...mam vak v nom zltkovy ci aky a v nom je embrio aj mi ukazoval cosi 😀 vsetko je ok az na ten hematom..vraj budem krvacat dokial nevinde vonku...v nemocke som neostala .naco aj doma mozem lezat..a pozeral ma zo spodu tak ze neni silne krvacie len slabulinke.. 🙂 takze super aspon nieco uz len nech vydrzi bublinka 🙂

deny81
21. jún 2014

@milagrosss20 drzkajte sa obaja ;)

ema13
21. jún 2014

Drzim vam obom palce a vsetko dobre. Cokolvek pride, zvladnes to...

nikuska88
22. jún 2014

veľa zdravia a zvládnete to... silno držím palce 🙂

zvolsiinylogin
23. jún 2014

@milagrosss20 ahoj, ja zistujem trochu info, ja mam na papieri take cervene bodecky. myslim, ze ide o krv....klasicky nekrvacam, ani nespinim....mala si to niekedy? na gyndu idem vo stvrtok..

milagrosss20
autor
23. jún 2014

@zvolsiinylogin a si tehotna..?? Mozeist lrn o uhniezdovanie a preto ta krv...

denisa87
25. jún 2014

@milagrosss20 super,to ma tesi,drzte sa 🙂 ja som tiez v sobotu zacala trosku krvacat,iba malinko,ale sla som hned na pohotovost,vtedy to este bolo ok,bublinka tam bola,ale v pondelok uz nie,a vcera to skoncilo kyretom 😢 ☹ citím s hrozne...

milagrosss20
autor
25. jún 2014

@denisa87 coo preco? Co sa stalo...mohli este pockat ☹

endzu
26. jún 2014

ahojte, potrebujem poradit, poslednu menst.som mala 21.5.14, po dvojdnovom meskani(mam pravidelny 28dnovy cyklus)t.j. 19.6 som mala slabe spinenie (farba asi ako kava s mliekom), tak som isla za gyn. ta na sone este nevidela nic, zobrala mi beta hcg, ktore bolo 322 jednotiek..pri vysetreni som akurat nespininila tak to dr. neriesila.po tyzdni som prisla na kontrolu,(noc oredtym som sa vsak zobudila na pocit vlhka a na nohavickach tmavohnedy flak) t.j. vcera a na sone nevidela uplne jasne ale nazvala to dutinkou, kt. mala 4mm, ale zobrala mi znovu beta hcg a nasadila duphaston, dnes som volala o vysledok,a dr. mi povedala, ze je to zle lebo beta hcg je len cca 600j co je malo, ze mam vysadit lieky a cakat ze zacnem krvacat, a zajtra mam prist na kontrolne hcg este. moze hcg rast ak sa plod prestane vyvijat?citim sa beznadejne, a je mi divne sediet a cakat, ci a kedy zacnem krvacat :( a este k tomu aj spinenie ustalo, myslite ze to je uz hotova vec, ze je to iste, ze ziadne babo nebude? :(

23petka
26. jún 2014

@endzu ahoj,niektorym babam tiez pomaly stupalo hcg a nakoniec bolo vsetko v poriadku..ja som bola opacny pripad,ja som tiez zacala spinit v tehotenstve tiez mi tak kontrolovali beta hcg a 2x mi stuplo a potom 3.mi kleslo..tak som nakoniec podstupila kyretaz..ale neznepokojuj sa,este nie je nic stratene..viem co prezivas,aj ja som bola strasne nervozna z toho cakania

endzu
26. jún 2014

@23petka dakujem, cakanie je strasne, ale podla slov dr. uz asi ani nadej ziadna neostava, aj ked ja stale verim a mam opacny pocit...no my zeny si vieme aj vela veci podomyslat, len mi pride divne sediet, lezat a cakat ci zacnem krvacat alebo co sa bude vlastne diat, a u teba bol dovod aky?povedali ti?

23petka
26. jún 2014

@endzu plod sa prestal vyvijat a viac nevieme,ze preco sa to stalo..clovek ma verit v to dobre,ale je to tazke,ked uz vies,ze nie je nieco v poriadku,vtedy sa tazko mysli na dobre,ale treba verit a mysliet pozitivne..

lubka1983
26. jún 2014

@endzu ja teda neviem kolko mam hcg,ale poslednu ms som mala 16.5 dnes som 5+6....a mala som tiez ditinku...nespinim ani nic podobne...testy mam silne pozitivne a kontrolu mam 7.7 nic nieje stratene kym nekrvacas a ppockaj na kontrolu..kedy ides?

zuzanarichard
26. jún 2014

nechcem strašiť,ale ja som takto pred 1,5 rokom potratila:(((plod sa prestal vyvíjať a začala som velmi krvácať...ale potom sa mi hneď za chvílu podarilo otehontnieť,sice som celé tehotenstvo musela pichať injekcie do brucha,ale mám doma 5 a pol mesačného zdravého Theodora🙂držím palce!!!

lubka1983
26. jún 2014

ale zas je pravda ze v 5 tt je hcg aspon 5 000

endzu
26. jún 2014

@petka23 je mi to luto :( ja som zvedava co bude zajtra...
@lubka1983 mne dr. povedala ze hcg by malo byt okolo 2600 :/ ved uvidime, ako ma byt, tak bude, dnes to bol pre mna sok, ked mi to dr.povedala, cele doobedie preplakane, ale zivot musi ist dalej.
dakujem vam

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre