Ahojte som 5+4 dni a dnes som začala krvácať-bola som u doktora a pozeral vraj je krvacanie na potrat prislabé ale na sone ešte nič nevidel.. hovoril aj o skorej gravidite alebo teda potrat.. v pondelok mam dalšiu kontrolu.. je tu niektomu komu v 5 tyždni ešte nebolo na sone nič vidiedť?
šla som kvoli krvacaniu, už nekrvacam trvalo to asi 50min.. ale vylakalo ma že nič nevidel..
Je to veľmi skoro, aby bolo niečo poznať. Mna rovno poslal gynekológ, aby som prišla o pár týždňov. Že okej, tehotná teda som, ale na ostatné musíme počkať.
joj dievčata v pondelok idem na kontrolu-poviem vám ako to dopadlo..
nedostala som menzes, krvacala som necelu hodinu..
len ja už nekrvacam...? v pondelok idem na kontrolne sono
5tt je strasne skoro. Ak uz nekrvacas, to je super. Cez vikend len lez a ber lieky, ak ti nejake dal.
Ja som krvacala ako pri menstruacii cca vyse tyzdna. Ale mala aom utrogestan aj duphaston.
@naty_123
a na sone niečo videl ked robil?
@snowflakenel
vzali mi krv n a HCG.. uvidím na obed vysledky
Stalo sa mi pred nedávnom to isté testy pozitívne, ms meškala . Zavolala som lekárovi dal termín 7tt žeby už aj bolo niečo vidno. 5+3tt som začala krvácať nie špiniť krvácať ale bolesti žiadne. Šla som k lekárovi na sone hematóm, plodovy vak prázdny ešte aj neprírodzeneho tvaru. Lekárka že nebude mu dávať nádeje veľké ale môže ísť o začínajúci potrat. Ale že mám byť v kľude s ísť na termín k lekárovi ktorý mám. Krvácať som prestala ostalo silné spinenie. O 5 dní som šla teda na termín k svojmu lekárovi bola som 6+2tt, hematóm stále tam. Plodovy vak ešte stále nie úplne typického tvaru a aj embryo v ňom s akciou srdca. Dostala som duphaston, magnézium kľudovy režim a kontrola o týždeň.S tým že šanca ešte je ale vyhráte ešte nie nakoľko ten hematóm je veľký. Tak uvidíme v pondelok. Držím palce....dôležité je že nekrvacas a nemáš bolesti
@naty_123 len dutinku. Nic viac. V takom case ako si ty nic viac neuvidi.
@snowflakenel mne povedal že tam ešte nič nevidí…
Ja som v takom case mala 8 mm gestacny vak, par dni na to uz plod so srdieckom.
už znova mam normlany biely vytok ako som mala aj doteraz...
Neboj, bude to ok.
HCg mám 83.40
Mne vyšli pozitívne testy este 6 dni pred ms, išla som najprv na krv, potom neskôr som išla k lekárovi a bola som teda 5+2tt. Už bolo vidiet gestacny vak ale este nebolo vidiet akciu srdiečka. Na kontrole som bola o 10 dni neskôr, teda 6+5tt a už bolo všetko pekne vidiet.
Vediem len k tomu že v takom skorom tt môže byt už niečo vidiet ale vôbec nemusí a nic zle to neznamená. Ja mám 28-29 cyklus a skorú ovuláciu cca na 10-12 deň, preto bolo všetko vidiet. Môže sa stat že ty mas neskôr ovulaciu a tym padom aj ten plod môže byt veľmi maličký že ho este nie je vidiet v takom týždni a este nie je hladina hcg taka vysoká.
Tak ako písali vyššie - teraz aj tak musis len pockat, byt v klude a šetriť sa. Ak nie sú žiadne bolesti naozaj to môže byt bud hematóm alebo krvácanie z uhniezdenia.
Držím palce nech to dopadne dobre🤞🏻
Ahoj,mozem sa opytat ako si dopadla? Ja som v 6+ a začala som krvacat s bolestami,na pohotovosti a ani na druhy den lekari nic nevideli,vzali mi krv hcg mam 300,lekar tvrdi ze mam potrat s menzesom alebo mimomaternicove( co hovoril je menej pravdepodobne) a v pondelok mam ist na kontrolnu krv..
potratila som :( a ty
@patricia263
@naty_123 bohužiaľ aj ja😞
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, stále to píšem, 5 tt je na sono strašne skoro, mne vždy lekár kázal prísť až v cca 10 tt, keď už bude všetko vidieť, skôr sa zbytočne stresuješ. Krvácanie môže byť aj prasknutá cievka, u mňa to tak bolo. Držím palce, nech je všetko v poriadku.