Krvácanie v 37. týždni

romanula
16. jún 2013

ahojte od vecera krvacam, nie je to vela, a nechcem zbytocne plašit, a ist hned do nemocnice, tak sa pytam ci to niektora mala. Prvne som si myslela ze je to hlienova zatka, ale je to cista krv. Mam pockat v pondelok idem na kontrolu, alebo mam ist? Dakujem

janicka11
16. jún 2013

no tak ja by som skor plasila a sla napohotovost..Je to tvoje dieta predsa. Krvacat by si nemala...

tova
16. jún 2013

to to co za otazka?gyn, si mala valat ihned, alebo ist na pohotovost, toto neni zbytocne plasenie, aj v 37tt. sa stavaju zle veci ako mojej kamaratke.

romanula
autor
16. jún 2013

dobre dobre idem len som minule citala ze ked to neni vela tak netreba hned robit paniku, ze to moze byt hlienova zatka ale dakujem

evelinq
16. jún 2013

Ahoj aj ja som mala krvácanie v 37 týždni nechali si ma v nemocnici to bolo v stredu a piatok som mala cisársky odlučila sa mi placenta

katufrost
16. jún 2013

ja som zacala krvacat v 37 tyzdni o 2 hod. nad ranom/jasnocervena krv, nemala som ziadne bolesti/ hned sme bezali do porodnice a o 7.25 bola mala na svete,drzim palce

anjelik87
16. jún 2013

@romanula tak ako si dopadla???

lubka1983
16. jún 2013

Ja ked som zacala krvacat,tak to bol porod v 39tt

linda81
16. jún 2013

@romanula aj ja som zacala trocha krvacat...to sme boli v kine...o osmej sme dosli domov, potom hned radsej do nemocky na kontrolu a o 23:57 sa mala narodila sekciou 🙂

romanula
autor
21. jún 2013

ahojte no isla som do porodnice a o 2 hodiny som mala v naruci syna vcera sme sa vratili ozaj netreba nic podcenovat ani trocha krvi a dakujem vam

tova
22. jún 2013

@romanula blahozelam. Keby si sa nedala presvedcit tak rychlo, bol by porod na MK nazivo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre