Krvácanie v 32. týždni tehotenstva

dino15
1. sep 2024

ahojte, máte niekto skúsenosť s krvácaním v takomto štádiu tehotenstva ? ..

sonicka107
1. sep 2024

@dino15 vie o Tom lekár ?

lubkovaandrejka
1. sep 2024

@dino15 ja mam, ale mne to tieklo poriadne, abrupcia placenty, v 33t, akutna sekcia. Na tvojom mieste idem na urgent.

dadka1997
1. sep 2024

@dino15 to fakt prvé čo ťa napadne je písať na modrykonik? Hneď na pohotovost

dino15
autor
1. sep 2024

Dámy nepohorsujte sa, stalo sa to ráno, na pohotovosti som s tym bola. Primar mi nic blizsie k tomu nepovedal, sam mi to vysvetlit nevedel. Pýtala som sa na mamičky, ktore s tym maju skúsenosť 🙂 co to bolo, ci sa to opakovalo, atd.

dino15
autor
1. sep 2024

@lubkovaandrejka jednalo sa o sústavne krvácanie, alebo jednorazové, masívne ? 🙂

dadka1997
1. sep 2024

@dino15 tak druhý krat treba napísať uz som bola na pohotovosti a dr nič nezistil.. potom sa nečuduj ak sa tu niekto pohoršuje.

Krvácanie v tehotenstve nie je v poriadku všeobecne. Čiže treba to povedať aj svojmu gynekologovi, aby si bola pod dohľadom, od prasknutej cievky, cez otváranie krčka to môže byt aj horšie ako napr odlúčenie placenty

lubkovaandrejka
1. sep 2024

@dino15 tebe to uz preslo? No mne to tieklo sustavne, ale v takom mnozstve,ze som vedela,ze to urcite nie je ok.

dino15
autor
1. sep 2024

@lubkovaandrejka Ano ono to proste začalo a hned aj prestalo. Viac menej zo mna vyšiel len akýsi hlien/zrazenina s krvou a to bolo všetko. 🤔 ...

michaelam2
1. sep 2024

@dino15 ake vysetrenia ti robili? Mne sa to stalo a nechali si ma tri dni v nemocnici pre istotu. Mne ale pri vysetreni zistili aj slabe kontrakcie

revikat
1. sep 2024

@dino15 nebola si predtým (štvrtok, piatok) na poradni? Mne taký obrovský kusisko krvavého hlienu vypadol po vyšetrení sonom zdola v 32. týždni, keď dr. merala krčok.
Nemôže to byť teoreticky aj hlienová zátka?
Nerobili Ti náhodou na pohotovosti Temešváryho test na prítomnosť plodovej vody?

dino15
autor
1. sep 2024

@michaelam2 vysetril ma len zo spodu a nasladne ultrazvukom kontroloval maternicu a placentu. Taktiez zhodnotil ze je placenta na prednej strane a trochu nižšie. Dostala som injekciu do ritky a bolo vybavene. Vraj tam nic nevidí 🤔

dino15
autor
1. sep 2024

@revikat ahoj, veru nebola som. U teba to bola hlienova zatka ? Alebo ako si to mala diagnostikovane ? 🙂 .. Test mi nerobili.

revikat
1. sep 2024

@dino15 mne našli trochu plodovej vody na vložke, takže si ma nechali v nemocnici na 3 dni, ale hlienová zátka to nakoniec nebola, tá odtiekla postupne až v 38. týždni 🙂 ale dlho som si myslela, že ten hlien v 32. tt bol zátka

dino15
autor
1. sep 2024

@revikat no pevne verim, ze to bude aj moj pripad a nebude to nic vazne 🙂

michaelam2
1. sep 2024

@dino15 to je zvlastne, mna dali hned na pasy a tam zistili kontrakcie, takze ma rovno nechali v nemocnici a dostavala som infuzie aby sa zastavili

revikat
1. sep 2024

@dino15 držím palce a prajem všetko dobré 🤞

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre