Krvácanie v 3. - 4. týždni

tajler
22. nov 2022

Prosím vás mal niekto podobný problém a dopadlo všetko dobré? Mala som ísť na kontrolu budúci utorok, no včera som začala krvácať. Doktor má hneď vyšetril, kde konštatoval, že som tehotná, zatiaľ úplne na začiatku odhadoval tak 3-4 týždeň. Dal mi lieky na udržanie, ale krvacam stále. Kontrolu mám v piatok. Je tu niekto, kto tiež krvácal na začiatku tehotenstva a dopadlo to dobre? Nie spinenie, ale krvácanie. Ďakujem

tinkavvv
22. nov 2022

@tajler 3.-4. tyzden predpokladam na sone nic nevidel. Je to cas prichadzajuceho dalsiehl cyklu. To je naozaj vo hviezdach. Drzim palce, ale v tomto momente sa nic urobit neda.

7kikuska7
22. nov 2022

Zobral krv?

tajler
autor
22. nov 2022

@tinkavvv videl vlastne plodoch vak, zatiaľ plod nie. Preto odhadoval, taký 3-4 týždeň. Povedal, že v maternici nevidí veľa krvi.

tajler
autor
22. nov 2022

@7kikuska7 nie krv mi nezobral. Predpísal mi amelgen čo je vlastne progesterón a ešte vitamíny mi odporučil kúpiť.

trgypadl
22. nov 2022

@tajler kedy si mala PM??

tajler
autor
22. nov 2022

@trgypadl PM je čo?

trgypadl
22. nov 2022

Posledna menstruacia

tajler
autor
22. nov 2022

@trgypadl 4.10.

trgypadl
22. nov 2022

@tajler mavas nepravidelny cyklus??

petricka22
22. nov 2022

@tajler mne to ale vychadza, ze si v 6.tt podla poslednej menstrucie. V 3-4.tt este nie je nic vidiet, gestacny vak vidno prave v takom 5.tt. Cize si zrejme v tom 6.tt ako ti to vychadza…
S tym krvacanim ti asi nik nepovie na stopercent, ako to dopadne. Ale snad urobi dr. maximum pre to, aby to dobre dopadlo. Urcite su zeny, ktorw aj napriek krvacaniu vynosili zdrave dietatko. Niekedy su zaciatky nejasne a tazke. Drzim ti palce

tajler
autor
22. nov 2022

@trgypadl no po pôrode som mala dosť rozhaseny cyklus ale posledné 4 mesiace mi chodili pravidelne, odchýlka tak 2-3 dní.

tajler
autor
22. nov 2022

@petricka22 no to som si tiež myslela, ale dr povedal, že sono ukazuje najskôr 5 týždeň a jemu vlastne sono ešte neukázalo u mňa 5 týždeň, preto odhaduje, že som menej ako 5 týždeň. Som z toho chorá, veľmi sa bojím, lebo krvacam a automaticky to u mňa vyvoláva len pocit, že sa deje niečo zle.

trgypadl
22. nov 2022

@tajler a kolkodnovy cyklus?? Lebo tiez mi to volako nevychadza

tajler
autor
22. nov 2022

@trgypadl baby úprimne ja som si tieto veci nikdy nejako extra nepočítala, vždy som to mala tak, že keď som mala napríklad menzes 4.8. tak potom prišiel 4.9. a tak ďalej, takže čo ja viem 30-31 cyklus?

trgypadl
22. nov 2022

@tajler krvacas alebo spinis? Ono pozant trosku svoje telo nie je na skodu, aspon priblizny termin ovulacie?? Lebo podla poslednej menštruácie by to malo vychadzat viac, podla uzv je to menej...

tajler
autor
22. nov 2022

@trgypadl krvacam. Približne by to malo byť 20., 21. Október že boli plodné dni.

trgypadl
22. nov 2022

@tajler podla priznakov, ci podla nejakej aplikacie.?? Prajem
Ti, aby to dobre dopadlo, ale podla týchto udajov to zrejme nevyzera dobre

tajler
autor
22. nov 2022

@trgypadl podľa apky. Ja keď mám plodné dni, nikdy neviem, že ich mám, nebolievaju ma prsia, ani v podbrušku. Proste vždy som to vedela len podľa apky.

zuzi0911
22. nov 2022

Dr to vedia tak hovorit,lebo niektori to počítajú od oplodnenia ...čiže reálne min.6tt no od počatia 3,4 tt..co sedi aj podla GS .

Ja som iba spinila od 5tt ,,cely týždeň aj napriek liekom....momentálne som v 22tt.
Držím veľmi palce❤️

trgypadl
22. nov 2022

@tajler takže mohla byt kludne aj neskor.. Kazdopadne uzivaj liecbu, a v piatok uvidis, drzim palce

zuzi0911
22. nov 2022

A teda okrem progesteronu si dávaj aj ascorutin 3x denne....

tajler
autor
22. nov 2022

@zuzi0911 áno dávam si aj jedno aj druhé, ja som včera začala špiniť, no ale už krvacam. Veľmi sa bojím, chcem, aby to bolo dobré, no prečo krvacam? Prečo sa to deje, ak by bolo všetko v poriadku?

zuzi0911
22. nov 2022

@tajler môže to byť ešte v čase ms...niektoré ženy krvacaju...dôležité je ,aby vak rástol...neboj

veronicka0123
22. nov 2022

Stáva sa to a bohužiaľ sa nedá takto skoro nič robiť. Iba čakať..

tajler
autor
22. nov 2022

@zuzi0911 no ms som mala poslednú 4.10. takže teraz nemám ani čas ms 😭

lyci
22. nov 2022

@tajler ak si mala pislednu MS 4.10., tak dnes si zaciatok 8. tyzdna. podla sona si mesiac pozadu. a este aj krvacas. sorry, ale nevyzera to dobre

vahcaac
24. nov 2022

Skôr by som sa zmierila s tým, že sa to neuchytilo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre