Prosím vás mal niekto podobný problém a dopadlo všetko dobré? Mala som ísť na kontrolu budúci utorok, no včera som začala krvácať. Doktor má hneď vyšetril, kde konštatoval, že som tehotná, zatiaľ úplne na začiatku odhadoval tak 3-4 týždeň. Dal mi lieky na udržanie, ale krvacam stále. Kontrolu mám v piatok. Je tu niekto, kto tiež krvácal na začiatku tehotenstva a dopadlo to dobre? Nie spinenie, ale krvácanie. Ďakujem
Zobral krv?
Posledna menstruacia
@tajler mne to ale vychadza, ze si v 6.tt podla poslednej menstrucie. V 3-4.tt este nie je nic vidiet, gestacny vak vidno prave v takom 5.tt. Cize si zrejme v tom 6.tt ako ti to vychadza…
S tym krvacanim ti asi nik nepovie na stopercent, ako to dopadne. Ale snad urobi dr. maximum pre to, aby to dobre dopadlo. Urcite su zeny, ktorw aj napriek krvacaniu vynosili zdrave dietatko. Niekedy su zaciatky nejasne a tazke. Drzim ti palce
@petricka22 no to som si tiež myslela, ale dr povedal, že sono ukazuje najskôr 5 týždeň a jemu vlastne sono ešte neukázalo u mňa 5 týždeň, preto odhaduje, že som menej ako 5 týždeň. Som z toho chorá, veľmi sa bojím, lebo krvacam a automaticky to u mňa vyvoláva len pocit, že sa deje niečo zle.
Dr to vedia tak hovorit,lebo niektori to počítajú od oplodnenia ...čiže reálne min.6tt no od počatia 3,4 tt..co sedi aj podla GS .
Ja som iba spinila od 5tt ,,cely týždeň aj napriek liekom....momentálne som v 22tt.
Držím veľmi palce❤️
A teda okrem progesteronu si dávaj aj ascorutin 3x denne....
Stáva sa to a bohužiaľ sa nedá takto skoro nič robiť. Iba čakať..
Skôr by som sa zmierila s tým, že sa to neuchytilo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@tajler 3.-4. tyzden predpokladam na sone nic nevidel. Je to cas prichadzajuceho dalsiehl cyklu. To je naozaj vo hviezdach. Drzim palce, ale v tomto momente sa nic urobit neda.