Krvácanie v 13. týždni

marrycvengrosova
26. apr 2022

Som v 12 tt a 4 d... A dnes je to 3x čo sa mi stalo že krvacam .. 1 a 2 x keď som začala krvácať som bola odvedená do nemocnice bolo mi povedané že malé žije a je v poriadku.. ale nikto mi nepovedal príčinu krvácania... Dnes v noci som sa zobudila na to že zase krvacam ale keď si chytím bruško cítim že malému bije srdce ráno na 8 pôjdem ku mojej ženskej len mám strach že není niečo v poriadku... Stretli ste sa stým niekto?

nwnw
26. apr 2022

@marrycvengrosova ano krvacala som aj ja aj teta aj sesternica a v pohode. Hlavne nestresovat.

andrejka1212
26. apr 2022

@marrycvengrosova krvacanie v tehotenstve nie je tak uplne normalne aj ked nemusi to znamenat problem, preto musis byt sledovana. Ale k tomu, ze si chytist brucho a citis babatku bit srdce, to snad nemozes myslist vazne 🙃. Citis pulzovat vlastnu brusnu tepnu.

domka222
26. apr 2022

Cítiš bábätku biť srdce? Toto hádam nemyslíš vážne

marrycvengrosova
autor
26. apr 2022

@domka222 keď si chytím brucho tam kde sa malé nachádza tak cítim srdiečko aj keď raz menej raz viac aj keď môj muž priloží ucho tak počuje ako bije 🙂 pýtala som sa doktorky a že je to normálne

marrycvengrosova
autor
26. apr 2022

@nwnw už zase nekrvacam není to veľa a netrvá to ani nejak dlho v noci som do 5 krvácala pred nedávnom som bola na wc aj vo vani a ani kvapka krvi nechápem tomu

livuska124
26. apr 2022

Čo sa týka krvácania - krvácala som aj ja -mala som nízko položenú placentu + zrejme mi praskol hematóm v maternici. Nakoniec všetko dobre dopadlo, ale bola som častejšie sledovaná gynekológom.
A ohľadne toho, že cítiš biť jeho srdce - to je podľa mňa nemožné - cítiš jedine ak svoje srdce - aj manžel počuje biť tvoje srdce . Veď v 13tom týždni (12+4) má dieťa okolo 7,5cm a cca 25g. Čiže jeho srdce má z toho koľko - no nech preháňam, tak 1cm a 10g.... Myslíš že by si ho vedela cítiť skrz tvoje orgány, tuk a kožu a manžel by ho počul po priložení ucha na brucho? Určite nie. Srdce dieťaťa sa dá počuť pomocou stetoskopu, ale najskôr od nejakého 20teho týždňa.

marrycvengrosova
autor
26. apr 2022

@livuska124 srdiečko mi na sone púšťali peny krát cez monitor 31.3... a teraz 19.4 som mala prvú poradňu a tam ho tiež počúvali a bolo všetko v poriadku.. za dva dni mám ďalšie sono tak sa modlím aby bolo všetko v poriadku.. ako som vravela dnes je to 3 krát čo krvacam keď som pred tým 2x som bola v nemocnici povedali mi že není to potrat že by zo mňa liala krv a není to ani menštruácia niekto mi nevedel vysvetliť prečo krvacam ... A momentálne je to už fajn je to malé množstvo a hnedé ako keby som sa iba čistila

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre