Krvácanie v 12. týždni

bavaria007
6. máj 2021

Ahojte baby, dnes ma prijali na gyn.odd. kvôli krvácaniu. Ab imminens. Aj tmavá krv aj svetlá. Bolesti žiadne. 12 tt. Napichali má kadecim a momentálne už nekrvacam. Tie čo ste si niecim takýmto prešli, koľko dní ste strávili v nemocke?

ivka21
6. máj 2021

Ja som tak krvacala pri prvom v 9 týždni. Bola som 3 dní v nemocnici krvacala som asi týždeň dokonca aj po vyšetrení u doktora. A teraz drobec beha kolo mňa. A pri druhom tak isto krvácanie ale len 3 dní, niektoré ženy to asi tak proste majú. Treba myslieť pozitívne.

karinaaaa
6. máj 2021

@bavaria007 minimálne tusim 3.dni budeš urcite kvôli zdravotnej poisťovni.inak im to nepreplati tak to bolo.

veronikaa006
6. máj 2021

@bavaria007 ahoj, ja som kvôli krvácaniu bola už 3x hospitalizavana. Prvýkrát na konci 4tt, krvácala som silno ako keď mám ms, krvácanie kým úplne zastavili trvalo to 4 dni a na 4 deň som išla aj domov, potom som stále špinila hnedou krvou a to kvôli tomu že po krvácaní mi ostal v maternici hematom a ten sa postupne vyplavoval. Druhýkrát som krvácala v 10tt, krvácanie bolo slabsie ako pri ms a trvalo tiež 4 dni, opäť mi vznikol hematom takže nasledovalo hnedé špinenie, posledný krát som začala krvácať v 11tt a to krvácanie bolo brutálne silné, som sa postavila z postele a totálne sa za mňa lialo, všade krv, bolo to fakt brutálne. Hematóm sa mi zväčšil, krvacala som opäť 4 dni. Momentálne stále špinim lebo hematom sa mi vyplavuje. Takže prvýkrát som bola v nemocnici 4 dni, druhý a tretí krát 6 dní. Krvácanie stále trvalo 4 dni a potom bol hnedý výtok.Teraz som 12tt+ 4. Od začiatku tehotenstva len ležím a nezažila som ešte ani jeden deň bez špinenia. Je to veľmi stresujúce a ťažké no bojujeme zo všetkých síl. Je to moje 3 tehu a bábo ešte nemáme. Tak toto viac veľmi túžime aby sme to dobojovali do konca.

anniii
6. máj 2021

@bavaria007 Ja som bola v nemocnici s abortus imminens osem dní od 6+0 do 7+1, krvácala som len jeden deň, potom asi týždeň špinila, dopadlo to dobre.

any_soj
6. máj 2021

@veronikaa006 veľmi ti prajem šťastný pôrod o 6 mesiacov 🙂

fantaghiro21
6. máj 2021

3 mesiace pri prvej dcérke, 3.mesiace aj pri druhej dcérke..

bobricek1979
7. máj 2021

@veronikaa006 držím moc prsty nech sa bábetko udrží až do pôrodu len kľudne lež stojí to za to.

veronikaa006
7. máj 2021

@any_soj ďakujem ❤️

veronikaa006
7. máj 2021

@bobricek1979 ďakujem ❤️ Áno, ležím stále. Idem len na wc a do sprchy.

mariska1989
7. máj 2021

@veronikaa006 a to si ťa teda normálne nechali keď si bola v 4 tt? Lebo ono sa teda čudujem lebo to je obdobie ms kedy ju má mať žena ...a držím palce až donosiš čo najdlhšie až môžeš uzlíček držať v náručí 🙏

mariska1989
7. máj 2021

@bavaria007 radšej ležať aj keby som mala byť mesiac v nemocnici ale ako píšu baby najmenej 3 dní a podľa situácie

ivka21
7. máj 2021

@veronikaa006 ono to bolo hrozne ostatným babám na izbe co pichli injekciu už nekrvacali a mne tiekla krv stále ten týždeň a nieže trosku ale kľudne aj na pol normálnej vložky. Drzim palce🙂

veronikaa006
7. máj 2021

@mariska1989 bola som 4tt + 5. A keďže som mala predtým 2x mimomaternicove tak sa báli že či nemám zase mimomaternicove, takže ma pozorovali.

mariska1989
8. máj 2021

@veronikaa006 tak to potom dobre .a už je o niečo lepšie ?

veronikaa006
8. máj 2021

@mariska1989 stále mám dosť silné hnedé špinenie. V utorok idem na usg. Dúfam že bude všetko v poriadku.

mariska1989
8. máj 2021

@veronikaa006 a hcg ti ale kontrolujú nie?? A stúpa dobre ? U mňa hnedý keď bol bolo už neskoro 😔

veronikaa006
9. máj 2021

@mariska1989 nie hcg nekontrolujú. Po 12-13 týždni už hcg začína aj tak klesať.

mariska1989
10. máj 2021

@veronikaa006 prepáč mi ušlo že 12 som mala akosi uložené v hlave že 4tt 🙈

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre