Čaute, ja iba že v pondelok minulý týždeň som bola prijatá do nemocnice s opätovným krvácaním ktoré pravdepodobne spôsoboval hematom väčších rozmerov, v pondelok mal 6x6cm krvácanie zastavili ešte v ten deň, v stredu som začala špiniť teda vytekalo zo mňa s menšími prestávkami viac hnedej krvy, bolo mi povedané ze sa čistím od hematomu že vyteká pravdepodobne, v piatok na kontrole mal 6x2.8cm čiže mali pravdu, od vtedy som každý deň spinila dosť tej hnedej každý deň s menšími prestávkami.. No dnes ráno to už hnedé nebolo ale po utretí také oranžovo červené, iba po utretí.. No nedávno sa zo mňa vyvalila krv nie moc ako kedysi ale vyvalila, potom chvíľu nič a znova nie je jej moc ale krv no.. Som si myslela ze konečne po dvoch mesiacoch ležania v nemocnici to prejde a odíde hematom.. No zrazu toto krvácanie.. Dali mi injekciu proti krvácaniu tak uvidím ci zaberie, iba som sa chcela opýtať či niekto nemá nejaké skúsenosti s týmto viem ze krvácanie žiadne nie je v tehotenstve normálne ale ci pri hemaotme je, ďakujem za každú odozvu
@deti95060810 no ja ani zrátať neviem koľko x som krvacala niekedy silnejšie, niekedy slabšie.. Som v 15tt a bojím sa strašne od 6tt ležím v nemocke
Ja som krvacala cely prvy trimester a ani nevieme prečo. Mam zdraveho chlapceka
@mess123 ahoj, ja som do 26tt, viackrat masivne, vsetko dobre dopadlo a to som mala hematom o nieco vacsi. V nemocke ma vzdy po cervenej krvi skontrolovali ale lezala som tam len 4 dni. Moj lekar povedal ze na psychyku je lepsie byt doma, tak som lezala doma a chodili za mnou kamosky. Bolo to fajn. Ale vzdy po cervenej krvi treba babatko skontrolovat, je jedno kolko jej je. Prenasala som.
Ja akurát ležím doma s hematómom, trošku menším od tvojho. Začalo to masívnym krvácaním, doktorka ma varovala, že sa to môže opakovať, že pravdepodobne budem veľmi dlho špiniť, ale po každom silnejšom zakrvacani mám ísť na utz skontrolovat, či sa bábo stále drží. Takže podľa toho, čo mne hovorili, je krvácanie pri hematome bežné, ale určite by som to šla dať skontrolovať. Držím palce 🙏
@thoughtfulweirdo vidíš ja ležím v nemocke dva mesiace a toto mi zatiaľ žiaľ nik nepovedal že to je bežné.. Ja sa stále bojím že po krvácaní znova narastie keďže mám len ležať a krv nevyteka až keď sa postavím
@mess123 mne vravela, ze ked krvacam, ze sa vyplavuje, zmensuje. A ked je hematom velky, tak to aj dlho trva, kym sa cely vyplavi.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
pri jednom tehu som chodila s vložkou až do 5 mesiaca...krvácala som masívne až 3 krát.... zakaždým som skončila v nemocnici. Mala som hematóm. Po 5 mesiaci ako mávnutím všetko skončilo, ba dokonca som nastúpila zas do práce. Dcéra sa narodila v termíne....