Ahojte zeny rada by som sa spytala asi pomali 3 dni som začala mierne krvácať následne na to som mala cierny výtok na gatkach lepkavých vždy pri cikani mi ide krv akože nie v moči ale na toaletný čo to môže znamenať?
Neviem čo to môže znamenať, ale ak si tehotná tak si uż mala byť minimálne na pohotovosti.
@medda_beda toto napadlo aj mňa no . Prečo čaká. Len ide o to v akom tt je . Ak v začiatkoch pôjde o potrat ale ak je viac no ja už by som utekala dávno
@mariska1989 som v 6 týždni
ano ultrazvuk ti samozrejme spravi aj ked spinis/krvacas, treba tam rychlo ist nech to skontroluje
@hhhjnn fuh noo tak to môže byť aj začinajuci potrat ale aj nemusí . Ale čierny výtok nieje ok isto . Prečo si nešla hneď . Prešla som si 4 x potratom a z toho boli 2 v 6 tt . A začalo to jemným špinenim a potom krvácaním .
@hhhjnn necakaj do zajtra, dnes zavolaj doktorke nech ti hned nieco pichnu a daju lieky na zastavenie.... popripade ak sa nedovolas tak pohotovost.
Akej farby? Moze byt spinenie z vlasocnic. nemala so nahodou styk? Ale v kazdom pripade by krvacania malo znamenat smer lekar.
@monnci2226 bol to začínajúci potrat dali mi zastavovacku lenže zeny dnes mi volala keďže mi brala krv a volala mi že mám zle výsledky že vraj mám nízku hladinu ale čoho neviem
Dúfam že Vám to dobre dopadne
@hhhjnn to mi je luto, drzim palce nech je to ok a všetko nakoniec dopadne dobre. prajem vela sil.
Nabuduce pri krvacani treba ist hned aj na pohotovost, 4d je vela :-/
@hhhjnn zbytočne sa trápiť . Mne pri potrate povedal dr že ak to je raz choré tak je lepšie že to takto odíde ako porodiť postihnuté dieťa , telo vie čo robiť . Samozrejme ja som bola v 12 . Áno mala som aj v 6 . A trvalo týždeň kým sa spustilo úplne krvácanie a brali to ako ms . Potom ešte boli dva medzi 5/6 tt posledný pokus som si pýtala na udržanie problém bol vo mne potom . Takže bez liekov na udržanie nemám šancu udržať tehotenstvo . Tak ak ti to do budúcna pomôže pýtaj si . Ináč po takejto ms môžete skúšať zas hneď netreba čakať 3 mesiace teraz bude maternica ako poorana tak je šanca aby sa to udržalo . Hlavne sa daj dokopy . A do budúcna držím palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@hhhjnn prosím ťa a v akom týždni si?