Krvácanie počas tehotenstva

tehulka1111
22. jan 2014

ahojte žienky. potrebovala by som radu. včera som bola u môjho gynekologa na prehliadke, potvrdil mi že som v 4-5tt , no vajíčko ešte nebolo uhniezdené v maternici. večer som mala malé špinenie, myslela som si, že sa vajíčko uhniezduje. no od rána mam červené krvácanie ako pri menštruácii, ale bruško ma nebolí, včera ma bolelo, dnes už nie. myslíte že je to potrať

ynett
22. jan 2014

môže ísť ale nemusí. krvácanie červenou farbou nie je dobré v tehotenstve. na tvojom mieste by som išla k lekárovi alebo na pohotovosť.

1lulu1
22. jan 2014

Skús ísť zas k lekárovi a uvidíš že čo ti povie ...keď vajíčko nie je uhniezdene riziko je tam stále ...a je rozdiel či je to čerstvá krv alebo taká hneda ako keď taký špinavý výtok ...držím palce aby bolo všetko ok ...

tehulka1111
autor
22. jan 2014

@1lulu1 včera večer to bol taky hnedo červený výtok a dnes je to už normálna krv, aj sa mi zdalo na vložke ako keby bola zrazená - take kúsky...

tehulka1111
autor
22. jan 2014

@ynett určite pôjdem, len chcem vedieť čo mam čakať, na čo sa mam pripraviť..

ynett
22. jan 2014

@tehulka1111 to je ťažko povedať. Ja mám za sebou jeden MA, a to som špinila celý čas ale hnedou krvou. Terajšie tehotenstvo som krvácala jemne striedavo červenou a striedavo hnedou krvou do cca 7 týždna a všetko je oka a dúfam, že to dobojujeme do konca 🙂 takže aj u mňa to bolo raz oka a raz nie. takže je to naozaj ťažko povedať. ešte si vo veľmi rannom tehotenstve keď je to naozaj hop alebo trop.

ynett
22. jan 2014

@tehulka1111 a ešte som zabudla, bolesti som nemala ani pri jednom.

tehulka1111
autor
22. jan 2014

@ynett ani ja dnes nemam žiadne bolesti, včera večer som mala, aale dnes koro vôbec nič necítim.. iba občas.. a teraz to už ustálo, ale doteraz mi aj take kusočky krvy šli.. tak neviem.. ako keby zrazena..

1lulu1
22. jan 2014

@tehulka1111 no ťažko povedať že co ta čaká ...skús ísť na pohotovosť povedz im že mas potvrdené zaciatocne štádium tehotenstva v 4tt a že si začala krvácať ...tam ta hneď vysetria a keď sa im bude zdať že to nie je nenstruacia tak ti dajú injekciu a tabletky na udržanie plodu...na nič necakaj bez kým ešte nie je neskoro ...čím skôr pôjdeš tým lepšie pre teba

afrika
22. jan 2014

@tehulka1111 pohotovosť a nečakať tu na MK... prajem veľa šťastia

ynett
22. jan 2014

@tehulka1111 žial môže ísť aj o potrat ale aj o nejaký hematom. takisto občas sa stáva že žena v tehotenstve krátko krváca v čase očakávanej MS. mňa sa tiež lekár pýtal či keď som začala krvácať to nebolo v čase očakávanej MS. Avšak toto všetko sú len dohady. presnú odpoveď dostaneš len od lekára ☹ ale treba veriť že je to len niečo nepodstatné a bábanko je oka 🙂

ynett
22. jan 2014

@tehulka1111 takže šup šup k lekárovi alebo teda na pohotovosť 🙂

1lulu1
22. jan 2014

A inak môže to byť aj prasknutia cista alebo hematon čo ti spôsobilo krvácanie ...

tinuska0306
31. jan 2014

ona sa snažila o prirodzený potrat, len sa jej to nepodarilo, netreba ľutovať...

tinuska0306
31. jan 2014

inak v 4-5tt nebolo uhniezdené vajíčko, neuhniezduje sa cca do 10 dna?? hlavne že v inej diskusii už 5 tyžden bola po potrate a u doktora bola v 3.... mala by si slečna zapisovať čo kde píše, aby sa jej to zhodovalo...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre