Ahojte som 13 tt . Na začiatku tehotenstva som mala problém s krvácaním nikto na nič neprišiel a už sa to dalo do poriadku. S priateľom sme už aj intímne teraz dlhšie fungovali a všetko v poriadku až do včera. Hneď po sexe som začala krvácať. A už som aj prestala dnes . Stalo sa vám to niekedy ?
Prekvapuje ma, že gynekológ ti celkom nezakazal sex, keď si krvácala už predtým na začiatku, zvlášť ak sa, neprišlo na to, že prečo. V každom prípade by som šla na kontrolu pre istotu. Nemusí to znamenať nič, ale aj môže
Pri každom krvácaní treba ísť na pohotovosť skontrolovať. Normálny lekár ti aj povie, že radšej tam ísť 100x zbytočne ako raz neísť a potom plakať. Od toho tam sú, aby ťa vyšetrili
@dzulik_
@jaskolka
Mali sme zakázaný a brala som aj lieky a keď som už prestala krvácať úplne mi vysadila lieky a po čase ma aj vypísala znovu do prace a povolila aj pohlavný styk ( ale, že opatrne ) z pohotovosti nemám dobre skúsenosti zakrvácali som raz a teraz to prešlo tak preto čakám do zajtra k mojej doktorke. Len ma zaujimalo či niekto nemal podobný problém.
No podobny. Zakrvacala som. Preslo na par h. V noci som potratila.
@ivangeline v ktorom týždni ?
12tt
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nie. Bala by som sa a sla cim skor k doktorovi na sono.