Krvácanie po sexe v 13. týždni

6. nov 2022

Ahojte som 13 tt . Na začiatku tehotenstva som mala problém s krvácaním nikto na nič neprišiel a už sa to dalo do poriadku. S priateľom sme už aj intímne teraz dlhšie fungovali a všetko v poriadku až do včera. Hneď po sexe som začala krvácať. A už som aj prestala dnes . Stalo sa vám to niekedy ?

ivangeline
6. nov 2022

Nie. Bala by som sa a sla cim skor k doktorovi na sono.

jaskolka
6. nov 2022

Prekvapuje ma, že gynekológ ti celkom nezakazal sex, keď si krvácala už predtým na začiatku, zvlášť ak sa, neprišlo na to, že prečo. V každom prípade by som šla na kontrolu pre istotu. Nemusí to znamenať nič, ale aj môže

dzulik_
6. nov 2022

Pri každom krvácaní treba ísť na pohotovosť skontrolovať. Normálny lekár ti aj povie, že radšej tam ísť 100x zbytočne ako raz neísť a potom plakať. Od toho tam sú, aby ťa vyšetrili

autor
6. nov 2022

@dzulik_
@jaskolka
Mali sme zakázaný a brala som aj lieky a keď som už prestala krvácať úplne mi vysadila lieky a po čase ma aj vypísala znovu do prace a povolila aj pohlavný styk ( ale, že opatrne ) z pohotovosti nemám dobre skúsenosti zakrvácali som raz a teraz to prešlo tak preto čakám do zajtra k mojej doktorke. Len ma zaujimalo či niekto nemal podobný problém.

ivangeline
7. nov 2022

No podobny. Zakrvacala som. Preslo na par h. V noci som potratila.

autor
7. nov 2022

@ivangeline v ktorom týždni ?

ivangeline
7. nov 2022

12tt

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre