Ahojte uz som si tu nasla diskusiu krvacanie v tehotenstve ale kolko to moze trvat. Som 7,5 tt tehotna od 6 tt som zacala spinit ale nekrvacam moc doktorka mi dala duphaston dva krat denne ale stale spinim. obcas ma boli aj brusko. inac akcia srdiecka potvrdena len chcem vediet dokedy budem mat to spinenie mam sa bat? na sono idem o tyzden.
ja som to mala tiez tak od 7tt, tiez som brala duphaston. uz si nepamatam ako dlho to spinenie trvalo ale dlho nie prestalo to potom. A drzim palce vela oddychuj . Nam to dobre dopadlo nakoniec, dnes ma uz 4 rocky 🙂
@kobelka ahoj, ja som spinila medzi 5-9 tyzdnom, kazdy den, nie vela, niekedy aj cely den nic a potom vecer predsalen trochu. Brala som aj duphaston a aj napriek tomu. Teraz som v 17 tyzdni. Doktor mi tvrdil, ze je to uplne normalne. Akurat mi urobil viac ultrazvukov, aby som bola kludnejsia.
Ja som v 23tt a spinievam skoro kazdy druhy tyzden.vytlacam si kazdy den zo 3citrony a zatial v poho.a este beriem aj ascorutin
@abbieka ahoj chcem sa ta opytat ten citron nemoze niako uskodit plodu? rozmyslam ze to vyskusam aj ja a este ked spinis v takom vysom stadiu tak to nema vplyv na dietatko? ja sa bojim ze ked teraz krvacam ci to nebude mat nieke nasledky ked sa stoho dostanem myslim tym na babatko.
@kobelka ja mam ranku na krcku tak zevraj z toho spinim.ale mam zakazdym prist lebo sa mozu otvarat porodne cesty.ja som krz to lezala uz 5×v nemocke.a mne citron odporucala moja gynekologicka a to chodim do rizikovej poradne.a ona robi v nemocnici a je aj porodnicka.tak hadam neuskodi ked mi to kazala.😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj,tak ja so, chvalabohu nemale ziaden problem v tehu,takze prepac neviem poradit. Ale nemala by si lepsie zavolaj svojej doktorke a spytat sa? Vies pre istotu a mozno ti povie nech dojdes skor ako o tyzden